Vreme je da se dese prave stvari jednom znaku…POSLE TUGE SRECA!

Vreme je da se dese prave stvari jednom znaku…POSLE TUGE SRECA!

15. veljače 2024. 0 By Lala

OVAN

Vreme je za bolja desavanja na koja ste cekali. Nadali ste  da  cete svoje snove ostvariti bilo kada. Dok ste plakali i gubili nadu, drugi su bili srecni. Vreme je da se sada okrenu stvari i da se kolo srece okrene  u vasem zivotu. Na bolje i na srecu.

 

BIK

Od vas se neko nada da cete se odluciti za bolje korake i daleko ozbiljnije odluke. Bice da je konacno vreme da se obradujete jednoj osobi. Ono sto ste gajili prema njoj vreme je i da joj pokazete.Ni ona prema vama nece biti ravnodusna.

 

BLIZANCI

Imate dane koje cekate u nadi, bas kao i one kojih se secate sa tugom. Kad se odlucite za bolje stvari, bice i vreme za vas zaborav. Resite se necega sto vas razdire i muci  i pokazite da znate da savladate osecanja. Slede vam bolji dani.

 

RAK

Vec ste u tuzi zbog neceg sto je poslo krivo, a moglo je biti mnogo lepo. Narednim danima se ne radujete jer nemate cemu. To samo vi sada tako mislite, tek cete se radovati a da i ne slutite. Vreme je za bolje stvari.

 

LAV

Imali ste mnogo padova ali ste se nekako odrzali. Ne samo sto ste jaki, vec sto ste morali da odglumite jacinu. Vreme je da budete mnogo odlucniji, a ne da zivite sa maskom.Neko vas gleda, a vi se pravite da ste neosvojivi.

 

DEVICA

Vreme je konacno za prave stvari, da volite i budete voljeni. Cak iako ste gubili i bili tuzni, vreme je da konacno budete i srecni. Okrece se kolo srece, pa ce sreca i na vasa vrata, zakucati ovih dana.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2