Horoskop za drugu polovinu februara-Sta vide zvezde?!

Horoskop za drugu polovinu februara-Sta vide zvezde?!

16. veljače 2024. 0 By Lala

OVAN

Druga polovina meseca ce vam biti puna neizvesnosti. Ocekujete neke stvari da vam se konacno dese, ali nikako. Sto se duze nadate, sve manje ocekujete da cete docekati da vam se ostvare nade.  Budite uporni da idete za zeljama.

 

BIK

Druga polovina meseca vas ceka kao i prva. Necete imati nekih znacajnijih promena, ali se mozete potruditi da ih bude. Vreme  je da budete  spremni da se  okrenete ka boljim  odlukama. Konacno ste  spremni  da donesete jednu.

 

BLIZANCI

Druga polovina meseca ce vam doneti samo nove izdatke.Od vas zavisi sta cete preduzeti dalje, ali cete morati da zapnete. Imacete brojne obaveze ali cete ih postizati. Nesto ce vas drugo brinuti, a to su vasi izdaci.

 

RAK

Od vas se ceka da se okrenete  boljim stazama, jer ove vam nisu za primer. Pokazite  da ste spremni da se odlucite za nove korake. Cekaju vas novi koraci na koje cete se odluciti u momentu. Pred vama je da se drzite svoga plana.

 

LAV

Druga polovina meseca ce vas iznenaditi sa svojim zahtevima.Od vas se ceka da budete spremni da ih ispunite. Imacete  vreme koje cete morati da se trudite i pokazete da ste spremni da se odazovete svemu.

 

DEVICA

Druga polovina meseca bi vam mogla da donese  nove korake. Od vas se ceka da resite nesto  sto odavno pokusavate. I vas ce partner doci na temu razmatranja, pa gledajte da se dobro pripremite za malu raspravu.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2