U sledecoj sedmici,ova CETIRI ZNAKA ce biti PRAVI SRECNICI i DOBiCE SVE sto zele!

U sledecoj sedmici,ova CETIRI ZNAKA ce biti PRAVI SRECNICI i DOBiCE SVE sto zele!

16. veljače 2024. 0 By Lala

OVAN:

Vreme je da se okrene list i  da  bude  sve kako i zamisljate. Radili ste mnogo i vreme je za predah. Od vas se ceka  da pokazete malo  smisla za humor. I da nabacite osmeh na svoje ozbiljno lice, jer je vreme da pokazete da znate da se radujete.

 

BIK:

Ticu vas se samo stvari do kojih vam je stalo. Zato se trudite da sve ucinite kako i osecate. Od vas se ocekuje da pokazete upornost i da krenete za jednim  jarcem. I on vec ide za vama, prati vas u stopu.

 

BLIZANCI:

Vreme je da budete pravi srecnik jer slede prelepe stvari.  Kao da ce neke scene iz vase maste da se obistine. Jedan lik koji vam se svidja  postace vas verni pratilac i partner.Bice to nova romansa na pomolu.

RAK:

Nikako da shvatite da ne mozete protiv sudbine. Kao da vam nije zapisala nesto bajkovito, osecate da gubite volju za sve. Verujte da  ne smete da se predajete, jer slede neke nove stvari. Slede vam velika iznenadjenja na koja ne racunate.

 

LAV:

Racunate na jednu skorpiju, ali je bolje da  odmah prestanete. Vreme je da odustanete od svojih suludih ideja da cete biti skupa. Sto je bilo, bilo je i dok ste bili , bili ste. Ovih dana cete  podvuci crtu, jer nema sanse za nemoguce.

 

DEVICA:

Vasa ce  strepnja da bude sastavni deo ovih dana, jer ste naculi nesto. Tice se vaseg partnera i vreme je da se i sami  uverite. Dobro razmotrite sta se zbiva, da li je laz ili istina u pitanju.Sve dok ne otkrijete sta,  nemojte donositi zakljucke.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2