Vikend nekim znacima donosi srecu, nekome ljubavno razocarenje!

Vikend nekim znacima donosi srecu, nekome ljubavno razocarenje!

16. veljače 2023. 0 By Maja

OVAN

Pred vama su desavanja koja ce vas mnogo uznemiriti jer vas partner ovog vikenda pravi jedan potez koji ce vas mnogo razcarati. Vas partner flertuje sa jednom drugom osobm sto ce dovesti do velike ljubomore i velikih nsuglasica. Ovaj vikend ce biti presuda za vasu vezu.

BIK

Pred vama je vikend u kojem cete samo za ljubavnu srecu znati. Vi cete sa svim desavanjima koja su pred vama biti zadovoljni jer voljena osoba pravi jedan korak koji ce vam dokazati koliko joj znacite. Pred vama je velika sreca kojoj ste se dugo nadali jer nije uvijek sve bilo praceno srecom.

BLIZANCI

Pred vama je vikend u kojem necete biti sretni jer patite za bivsom ljubavi kao nikad do sada. Zelite da u svoj zivot vratite osobu koju volite kao nikoga drugog ali morate da se pomirite sa istinom da je vasa bivsa ljubav vec pronasla svoju srecu.

 

RAK

Predivan vikend je pred vama u kojem cete sa voljenom osobom samo uzivati. Vi cete biti sretni i zadovoljni i niko tu srecu nece moci da narusi. Uzivati cete u drustvu vama najdraze osobe na svijetu jer vama voljena osoba znaci sve. Svjesni ste da vas partner ponekad ima velike sumnje u vas, ali kada bi znao koliko ga volite, te sumnje bi davno ostavio u stranu.

LAV

Pred vama je vikend u kojem cete se mnogo kajati zbog nekih desavanja iz proslosti, ali sreca je pa na svojoj strani imate osobu koja ima mnogo razumijevanja i ljubavi za vas. Vasem partneru znacite sve i vase kajanje ce vas partner prihvatiti kao izvinjenje jer poslije svega ipak se mnogo volite.

 

DJEVICA

Ovaj vikend ce biti samo pod znakom velike srece. Ljubav u vasoj vezi vlada i tu ljubav niko ne moze da narusi. Vi cetev biti sretni i zadoboljni sa svim desvanjima koja su pred vama jer voljena osoba cini sve za vasu srecu. To ce vam mnogo laskati, ali tu srecu ste vi iskreno zasluzili.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2