PAPAGAJ koji ti je NAJSLADJI donosi ti VAZNE VIJESTI!Jedan te upozorava LAZNE LJUBAVI!

PAPAGAJ koji ti je NAJSLADJI donosi ti VAZNE VIJESTI!Jedan te upozorava LAZNE LJUBAVI!

19. veljače 2023. 0 By Maja

Ovi slatki papagaji donose ti vijesti koje bi tvoj zivot mogle zauvijek promijeniti.

PAPAGAJ BROJ 1

Izabrao so papagaja koji ti donosi vijesti vezane za tvoj posao. Ti si osoba koja se mnogo bori i trudi za svoju srecu, ali nikako da ti podje na bolje. Losa sreca tebe prati, i uzalud je sav tvoj napor da postignes sto vise. Koliko god se ti trudio, novcani dobitci koji su ti potrebni izostaju. Ti si posten covjek koji ne zeli novac kojeg nije posteno zaradio. Mnogo ne zelis, asamo ono sto tebi pripada i za sta si vrijedno radio.

Tebi je malo vise srece potrebno, ali i malo vise samopuzdanja da se suprostavis osobama koje tvoj trud i tvoj posten rad samo koriste.

Vijesti koje ti papagaj koje si izabrao donosi su tako jednostavne, ali ce se ispostaviti kao veoma efikasne.  Na rijecima siu jak, iskoristi svoj glas i ahtijevaj ono sto tebi pripada. Ti ces dobiti svoj novac lakse nego sto si ti to mohao ocekivati. Pred tobom je velika sreca, jer ces uspjeti da se izboris za sebe. Ne ocekoj cuda, vec se bori za svoju poslovnu srecu koja ce ti uskoro donijeti pravo malo bogatstvo.

 

PAPAGAJ BROJ 2

Tebi je ljubav toliko bitna da znas da zaboravis na svoje obaveze samo kako bi bi sa osobom koju ludo volis. Ti si bice koje zeli da vjeruje da je pronaslo pravu ljubav, ali nazalost to ce se ispostaviti kao pogresno. Osoba sa kojom si trenutno u vezi uskoro ce da pokaze svoje pravo lice. Upravo od toga te papagaj kojeg si izabrao upozorava.

Mnogo vjerujes osobi kojoj ne smijes da poklonis svoje povjerenje.

Ona se sa tvojim osjecanjima samo igra, i njena ljubav nije iskrena kao tvoja. Uskoro ces saznati bolnu istinu, ali to tebi nece oduzeti vjeru u pravu ljubav. Ti si bice koje se uvijek bori za ljubav, ali ovaj put se boris za pogresnu osobu. Ona nije zasluzila tvoje srce, jer tvoje srce je cisto i iskreno, a njeno prekriveno lazima i laznom nadom koju ti pruza.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2