TAJANSTVENI POGLED koji te NAJVISE PRIVLACI otkriva ISTINU o TVOJOJ SUDBINI-jedan je znak da te ceka VELIKO ZIVOTNO ZLO!

TAJANSTVENI POGLED koji te NAJVISE PRIVLACI otkriva ISTINU o TVOJOJ SUDBINI-jedan je znak da te ceka VELIKO ZIVOTNO ZLO!

19. veljače 2024. 0 By Maja

POGLED BROJ 1

Ti si osoba koja pokusava da se izbori za svoju srecu, jer zadnje vrijeme ti nije donosilo srecu koju si zasluzio. Ti si osoba koja se je uvijek pokusavala izboriti za sebe, ali malo vise srece bi tebi itekako dobro doslo. Mnogo radis i pokusavas da ostvaris svoje snove, ali kao da losa sreca ne zeli da se skloni sa tvoje strane . Iza tebe su uvijek bila velika razocarenja, jer zivot prema tebi nije uvijek bio posten.

Ti si ipak neko ko se nada da ce biti bolje. Bolje ce ti u buducnosti krenuti, i ti ces postici mnogo.

Imas velike  ciljeve za koje zelis da  se izboris i to ce ti u buducnosti i poci za rukom. Pogled kojeg si izabrao sluti buducnosti u kojoj ces ti imati mnogo srece. Tebe ce sretne zvijezde poceti pratiti i ti ces potici jedan veliki cilj poslije kojeg nista vise u tvom zivotu nece biti isto, ali bolje sigurno hoce. Slijede ti promjene koje ce od tebe napraviti bogatu osobu koja ce imati sve sto pozeli, jer novci tebi u buducnosti nece faliti. Velika sreca je tebi sudjena.

 

POGLED BROJ 2

Ti si neko ko za ljubav cini pa cak i ono nemoguce. Sve ces da ucinis za voljenu osobu, jer ti si bice koje vjeruje u iskrenu i pravu ljubav. Sreca tebi u ljubavi  i nije bila mnogo naklonjena, ali ti si uvijek vjerovao da ce sreca do tebe stici. Trenutno si u vezi u kojoj jesi sretan, ali ti si ta osoba koja je zasluzna za tu srecu. Mnogo cinis za svog prartnera jer ti tu osobu volis najvise na svijetu.

Ipak, pred tobom je buducnost u kojoj ce sreca da ti okrene ledja, jer voljenu osobu ces pronaci u zagrljaju jedne osobe koju ti smatras svojim velikim prijateljem.

Ta osoba poznaje sve tvoje tajne, ali ista ta ce da ti ukrade osobu koju ti najvise volis. Veliko zlo tebe ocekuje, jer tebi slijedi prevara i izdaja od dvije osobe koje su bile tebi sve u zivotu. Tvoja sudbina ce biti pracena pogresnim ljubavima, mada tako nesto sigurno nisi zasluzio.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2