U OVOM znaku se RADJAJU NAJBOLJI LJUDI, prava je sreca  imati ih kraj sebe!

U OVOM znaku se RADJAJU NAJBOLJI LJUDI, prava je sreca imati ih kraj sebe!

19. veljače 2024. 0 By Lala

OVAN:

Uvek ste jako ozbiljni i odgovorni, pa se smatra da ste pouzdani.Vasi prijatelji znaju da se mogu osloniti na vas.Zato ste bili  verni sebi, i svome srcu koje vas nosi do jednog jarca. Sada imate sansu da se  priblizite njemu.

 

BIK:

Vec ste verni ljubavi koja vas je zagrlila, i blistate srecom. Odavno niste bili tako verni nekome, ni tako puni srece. Vas osecaj je da ste  dotakli zvezde, ali pazite da vam te zvezdice ne potamne. Negujte svoju ljubav.

 

BLIZANCI:

Od vas  se ocekuje da postanete  mnogo stabilniji i jaci. Sada je vreme da budete osecajni i verni sebi i svojoj ljubavi. Zaljubljenost u jednog raka vodi vas sve dalje i dalje. Od vase ljubavi i vasih koraka, zavise  sve dalje situacije.

 

RAK:

Ponasate se kao da su vam sve ladje potonule i sa ste  na izmaku snage. Od vas se ceka  da budete verni  jednoj osobi, ali ona nije verna vama.Vi ste jako srecni, sto ste imali tako lepu ljubav. A sada  ste  u dilemi da li da spasavate, ili da pustite sve kraju!

 

LAV:

Vas je dobro imati za prijatelja jer ste  neko u koga se covek moze pouzdati. Vi se i jaki i mocni, i uvek ljubomorno cuvate svoje. Vi tudje necete, a svoje ne date, pa tako cuvate i prijatelje. Uvek ste spremni da ucinite sve za njih.

 

DEVICA:

Od vas se ceka da pokazete da ste neko ko zna da ceni ljubav. Onaj ko vam pokloni paznju, vi ga cenite i uvek mu vratite duplo. Vreme je da mu duplo uzvratite, pa se i ne zalitesto to cinite. Neko ce vam pokazati licna osecanja a na vama je da ste voljni i da uzvratite.

Nastavak na sledecoj  strani…

Stranice: 1 2