OVI znaci ce PREVARITI OSOBU koju NAJVISE VOLE, POKAJATI SE , ali ce ih KARMA STICI!

OVI znaci ce PREVARITI OSOBU koju NAJVISE VOLE, POKAJATI SE , ali ce ih KARMA STICI!

21. veljače 2024. 0 By Lala

OVAN:

Niste verni svojim snovima a zelite mnogo sta!  Ipak vasa zelja brzo splasne i vreme je da se izborite za vise. Zato ste bili vise okrenuti  svojim obavezama, nego emotivnom zivotu. Vreme je da se okrenu stvari.

 

BIK:

Mada ste dobri i plemeniti, veliki ste zaljubljenk i sarmer. Brzo se zaljubite i brzo  i odljubite, pa ste stalno u dilemi. Prevaricete osobu koju najvise volite i tako prokockati sve sto ste imali. Od vas se ocekuje kajanje, ili pokajanje, ali otvoreno i iskreno.

 

BLIZANCI:

Vasa ljubav ce vas poneti, a da necete ni osetiti njenu jacinu. Noseni  osecanjima kao list na vetru, idete u susret novoj ljubavnoj caroliji.Bice to lepa veza koja ima buducnost. I vas partner ce se sloziti da je ovo prava ljubav.

 

RAK:

Niste nikada bili miljenik zvezda, ali ste  ipak izdrzali sve. Nekako ste stojicki podnosili sve svoje zivotne nedace. Jedino je ljubav  bila deo vasih snova i ona  vas je vodila. Na vasu srecu,   karma ce vas nagraditi bar sada, ljubavnom srecom!

 

LAV:

Imate odredjen stav prema emotivnoj vezi u koju ste uplovili. Od vase  ljubavi zavisi mnogo stvari u daljim danima, jer ljubav vam je smernica. Nadate se da ce biti daleko bolje,  nego sto je do sada. I licno cete se truditi  da  sami doprinosite sto lepsim stvarima.

 

DEVICA:

Niste od onih koji su neiskreni, ali  ce vam se desiti avantura.  Ponece vas emocije prema jednoj vagi i necete  moci da odolite. Kasno je za kajanje kada se saberete sta ste uradili. Karma ce vas stici jer vam nece biti oprosteno, ali to je kazna koju ste i zasluzili.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2