OVIM znacima je SUDJENO BOGASTVO: Pred njima je VELIIKO  BLAGOSTANJE!

OVIM znacima je SUDJENO BOGASTVO: Pred njima je VELIIKO BLAGOSTANJE!

20. veljače 2024. 0 By Lala

OVAN:

Niste od onih koji se zale i kada nemaju.Ipak se trudite da imate i da vam  sve bude kako je najbolje. Sto se tice novca, vi ste u zlatnoj sredini. Niste bahati, znate da cuvate i zadovoljni ste!

 

BIK:

Nikada vam nece biti dovoljno, ma koliko da imate.Vi ste neko ko je uvek u finansijskoj krizi.Vasa je greska  sto trosite unapred i dok se vratite na nulu, opet ste u dugu. Resite se takvih navika i uozbiljite se!

 

BLIZANCI:

Vi ste neko ko ima srece da uvek sakrije od sebe. Cak i da  imate malo, vi to malo znate da rasporedite i da ustedite. Uvek imate, ali se ne odajete ni porodici, ni prijateljima. izbegavate da pozajmljujete, pa se klonite veceg hvalisanja.

 

RAK:

vi ste skromna dusa koja se raduje malim stvarima.Vasu srecu cine male stvari, i zato ste zadovoljni i sa sitnicama. Vi ste i cuvalica koja se zna snaci, zna ustedeti, ali i obraz osvetlati uvek. sada cete znati da rasporedite, malo ali sigurno!

LAV:

Vi ste mocan lik, pa vas hoce sreca. Cesto i ona emotivna, a cesto i novcana sreca. Vreme je da nadjete i partnera koji bi upotpunio vasu srecu.Sada vam se smesi jedna lepa nekretnina unovcena  i stavljena na vas konto.Dakle, sledi vam novcano blagostanje.

 

DEVICA:

Vama nisu bitne pare, samo vam je ljubav bitna. Vasa osecanja ce se udvostruciti, ako su duse srodne. Mada  niste  ni siromasni, bogastvo vam nije potrebno.Ono  sto vas cini bogatim, jeste samo cista i iskrena ljubav.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2