Utorak ce vas povesti boljim putem- slede vam obrti na koje nikako niste racunali…

Utorak ce vas povesti boljim putem- slede vam obrti na koje nikako niste racunali…

20. veljače 2023. 0 By Lala

OVAN

Vec ste zauzeti svojim obavezama  i moracete se pokazati na delu. Vasa  osecanja ce vas  opominjati da ste zapostavili jednu osobu. Sta mislite dokle cete trcati samo za svojim obavezama, zaboravljajuci da vas neko ceka?

 

BIK

Niste spremni da se osvrnete i da pogledate za sobom.Takodje niste spremni da  uvidite sta su drugi oko vas postigli, dok ste vi stajali u mestu. Vreme je da danas  pogledate istini u oci i da se konacno trgnete.

 

BLIZANCI

Danas vam sledi jedna lepa, mozda i poslednja slicna sansa. Zato nastojte da je iskoristite, i da ucinite nesto za sebe. Dugo su vas osporavali i smatrali nizim od sebe. Pokazite ko ste, vreme je da se  izdignete.

 

RAK

Nista vas ne tera da se  igrate sa srecom, pa zato mirujte i dalje. To sto mislite da vas jedan lav zeli i voli, verujte da nije bas tacno. Vase je srce nezno a on bi samo avanturu. Zato se ohrabrite i pokazite da ste neko ko nije za kratke veze.

 

LAV

Hteli biste zavesti jednog raka i nikako da uspete. Vas je osvojio lepotom i zakleli ste se da necete odustati.I ne slutite da gresite kada je on u pitanju. Vi biste avanturu samo, a on nije od onih za kratke veze.

 

DEVICA

Ako je i sve bilo pod kontrolom od danas vise nece biti.Vama sledi veliki obrt kakvom se niste nadali. Vreme je da budete  spremni na velike promene koje ce vas zadesiti.Vama ce biti jako lepe.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2