Uslijedice VELIKE PROMJENE, jedan zodijak mora da ODLUCI da li ce da VOLI ili ZABORAVI!

Uslijedice VELIKE PROMJENE, jedan zodijak mora da ODLUCI da li ce da VOLI ili ZABORAVI!

21. veljače 2023. 0 By Maja

OVAN

U danima koji su pred vama vi cete sa voljenom osobom morati da rijesite neke probleme koji vas vec duze vrijeme prate. Vrijeme je da obavite iskren razgovor kojeg duze vrijeme pokusavate da odlozite. Slobodni ovnovi ce saznati ko ih potajno obozava.

 

BIK

Pred vama su dani u kojima cete sa voljenom osobom samo sretni biti. Vi cete biti zadovoljni sa svim desavanjima koja su pred vama jer velika sreca vas ocekuje u danima koji su pred vama . Slobodni bikovi nece imati mnogo srece u ljubavi.

 

BLIZANCI

Voljena osoba vas je mnogo razocarala ali vi cete u danima koji su pred vama morati donijeti jednu vaznu odluku. Ili cete oprostiti ili cete se razici jer vas partner je svijestan svoje greske, ali vi morate znati da li ste spremni da nastavite dalje.

 

RAK

Ljubavna sreca vas ocekuje koja ce vam znaciti mnogo. Sa voljenom osobom ostvarujete jedan veliki san koji ce vam oboma znaciti mnogo. Vrijeme je da vam sretne zvijezde postanu pratilje, jer dovoljno dugo ste se borili za srecu koju cete imati do kraja sedmice.

 

LAV

Pred vama su desavanja koja ce vam znaciti mnogo jer jedna osoba vam priznaje svoja iskrena osjecanja. Vi cete biti samo sretni jer pred vama su dani velike srece. Nadali ste se da ce se to desiti, sad napokon imate priliku da uzivate u svojoj sreci.

 

DJEVICA

Pred vama su dani u kojima ce voljena osoba ciniti sve za vas sto ce vam mnogo laskati. Pred vama je velika sreca jer napokon cete imati priliku da provedete mnogo vise vremena zajedno. Zadnji period vam nije donio srecu, ali sve se mijenja u danima koji su pred vama.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2