Cetvrtak donosi tugu i kajanje Rakovima, Lavovima, i Skorpijama, ali jednom znaku  najvecu srecu!

Cetvrtak donosi tugu i kajanje Rakovima, Lavovima, i Skorpijama, ali jednom znaku najvecu srecu!

22. veljače 2023. 0 By Lala

OVAN

Osecanja vas vode ka jednom biku, a on to i ne vidi. Morate biti mnogo hrabriji da mu to i sugerisete. Samo ako ucinite nesto da vas primeti,  mozete i ocekivati da vam se osecanjima i uzvrati. Ne kaze se zalud, ljubav za ljubav!

 

BIK

Ne znate da vas gleda jedan ovan, a bio bi red da se malo i zagledate.Ponasate se nezainteresovano, pa biste mogli da malo i zivnete. Vreme je da danas primetite da vas gleda neko, pa da bar uzvratite pogledom, da zna da ste primetili.

 

BLIZANCI

Srce vas vuce na stranu a necete se moci  odupreti. Upitajte se kakve su vam sanse od osobe kojoj vas i vuce. Mozda nece biti bas kao sto se nadate, ali cete bar znati da procenite kako stoje stvari.Znacete svoje sanse.

 

RAK

Danas za vas nista sem tuge kojoj ste se i predali. Okrenite se boljim stvarima  i pozitivnoj energiji. Ono sto je lose, ne mozete promeniti, no samo mucite sebe.Pokazite da cete biti jaci i spremniji za bolje sutra.

 

LAV

Tuzni ste i danas zbog svoje bivse ljubavi.Uzalud pokusavate da je vratite sebi, a ona to nece.Pitanje da li ne zeli, ili se plasi da prizna? Mogli bIste danas da joj postavite takvo pitanje. Imacete sasvim slucajnu priliku.

 

DEVICA

Mozda i sanjate neke nove snove, ali zivite na pepelu starih. Manite se proslosti i probajte vrlo razlozno da pojasnite stvari.Pokazite da ste voljni  da se odreknete  proslosti i da danas postane pocetak vaseg novog perioda.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2