U narednim danima slede velike promene i obrti OVIM znacima!

23. veljače 2023. 0 By Lala

OVAN

Nista sto bi vas povelo napred krupnim koracima!Stalno neke sitne nedoumice i vreme je da budete odlucniji. Moracete traziti bolje nacine da dodjete do  ostvarenja licnih ciljeva. Valda ste ih postavili sebi,a ako niste, cinite to odmah!

 

BIK

Naucili ste da se stalno sklanjate i da prosto bezite od nekih resenja. Verujte da vise necete moci bas tako, jer neke zahtevaju detaljna  resenja. Da biste orapolozili svoje ponasanje, bice izlisno. Neko vas je dobro procitao.

 

BLIZANCI

Vas san je da se srede neke vazne stvari. Kad ste mislili da su blizu resenja, neko ce vas jako iznenaditi. Izneverice i vase dobro srce i nastojanje da sve bude i ostane pod vasom kontrolom.Necete moci da se izborite za bolje.

 

RAK

Mada je vreme za velike promene, nikako da se dese. Verujte da cete vi morati da se okrenete boljim stvarima. Samo kad razmotrite sta je za vas dobro, vi cete se znati i sta biste morali. Ovako su vam vezane ruke.

 

LAV

Taman kad ste digli ruke od bivse, sledi veliki obrt. Od vas se ceka da budete  na suprotnoj strani, ali vi i ne pomisljate. Sve ce vam poci za rukom, pa cete moci sta god pozelite.Kad vreme nosi nova desavanja, neka vam donese i novu ljubav.

 

DEVICA

Mislili ste da ce se vas partner smiriti i da ce ispostovati sta ste rekli. I dok se nadate da tako i bude, sledi vam veliki obrt. Uradice za vas nesto neverovatno i vase ce srce  da pati. Verujte da je bolje tako, resicete se!

Nastavak na sledecoj strani..

Stranice: 1 2