Do kraja godine ovi znaci ce uploviti u bracnu luku!

Do kraja godine ovi znaci ce uploviti u bracnu luku!

23. veljače 2024. 0 By Maja

Pred ovim znacima je vjencanje kojem su de dugo nadali, ali nisu imali hrabrosti da to iskreno voljenoj osobi kazu. Do kraja godine sve ce da se promjeni.

OVAN

Vi ste zodijak koji voli iskreno i koji se nikada nece odvojiti od svoje voljene osobe. Mnogo se volite ali vasa veza je imala mnoge uspone i padove. Mnogo toga je iaz vas sto ste zajedno prosli, ali svoje ljubavne srece se nikada niste odrekli. Jako vam je bitno da ostvarite  svoje snve jer vi ste neko ko zeli iskrenu ljubav u svom zivotu, i tu ljubav cete i i mati. Imate jednu veliku zelju, ali za tu zelju zna samo vasa voljena osoba. Vama jako tesko pada da otvoreno razgovarate o tome da vi nista vise ne zelite nego vjencanje sa svojim partnerom.

Tu zelju dogo sa sobom nosite, aku ne i od samog pocetka vase veze, jer vi ste uvijek znali da je to osoba sa kojom zelite da provedete svoj zivot. Mnogo se volite, i do kraja godine desava se ono sto ste uvijek zeljeli.

Pred vama je vjencanje sa osobom koju volite kao nikog drugog na ovom svijetu. Pred vama su desavanja koja vam samo dobro donose, jer velika ljubav mora biti krunisana vjencanjem. Vi cete biti sretni kao nikada do sada jer pred vama su desavavanja koja vam samo dobro donose. Vi

cete biti sretni i zadovoljni sa svim desavanjima koja su pred vama. Pred vama je sreca kakvoj ste se i nadali i niko sretniji od vas nece biti jer vi cete se vjencati za svoju veliku ljubav, svoju srodnu dusu.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2