Iako je ZIVOT TEZAK,ovim znacima je PROSTO SUDJENO da u zivotu imaju MNOGO SRECE!

Iako je ZIVOT TEZAK,ovim znacima je PROSTO SUDJENO da u zivotu imaju MNOGO SRECE!

23. veljače 2023. 0 By Maja

Ovim znacima nije uvijek lako jer se bore sa mnogim problemima. Ipak njima je sudjeno da budu sretni jer ce se njihovi snovi ostvariti. Sudjena im je najveca sreca uprkos svim porazima u zivotu.

RAK

Veliki ste borac jer vas zivot zaista nikad nije mazio. Naucili ste da se borite za svoju srecu, mada se za tu srecu uvijek morate duplo vise boriti nego drugi. Mnogo je razocarenja i tuge iza vas, ali to vasu dobrotu nikad nije moglo da unisti. Vi ste zodijak velikog srca i neo ko ce uvijek drugima pomoci.

Bas zato sto znate koliko zivot zna da bude okrutan nikada necete prestati da pomazete drugim ljudima.Sreca vama nije bila mnogo naklonjena jer zivotni izazovi su iza vas koji su vas kostali mnogo boli. Ali vama nije sudjeno da tuga zauvijek ostane u vasem zivotu. Vama je sudjena velika sreca na svim poljima vaseg zivota. Vi ste veliki sretnik mada vam to mozda trenutno tako ne izgleda.

Problemi vas prate, ali tim problemima ce uskoro doci kraj jer vas ocekuje najveca sreca ikada. Pred vama su velike promjene koje ce vam omoguciti da ostvarite sve sto ste ikada zeljeli. Vas zivot nikada nije stedio bola, ali sretna sudbina ce da upetlja svoje prste i sve ce da promjeni. Vama ce u zivotu sve da krene na bolje jer pred vama je novcana sreca, ali i velika sreca u vasem ljubavnom zivotu.

Do sada ste morali za sve da se borite vise nego ostali, ali uskoro cete vi imati sve sto pozelite. Vi ste veliki sretnik koji za probleme nece znati jer ce sreca postati vasa vjerna pratilja.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2