IZABERI MADJIONICARA i saznaj kakva PROMENA ce NASTUPITI u tvome zivotu u danima koji su pred nama!

IZABERI MADJIONICARA i saznaj kakva PROMENA ce NASTUPITI u tvome zivotu u danima koji su pred nama!

25. veljače 2024. 0 By Lala

AKO STE IZABRALI MADJIONICARA BROJ 1:

Vi koji ste izabrali  madjionocara pod rednim brojem jedan, izabrali  ste ono sto  sto vas i muci. Vasa je ceznja  je bazirana na  vasim zeljama da vas krene na emotivnom planu.

Vreme je da se bazirate na jednu osobu koja vam se svidja i zbog koje vam cesto zadrhti srce.

Cesto se srecete  sa onim sto vas muci i boli, ali bezite od svojih  delovanja. Rado biste da pridjete i da pokazete  da ste voljni da  toj osobi pridjete. Ona vam se svidja i vreme je da pokazete strpljenje.

Vi koji ste izabrali sliku madjionaicara, pod rednim brojem jedan, izabrali ste madjionicara ljubavi, a to je madjionicar obucen u ceveno. Jasno je da crvena boja simbol ljubavi   i da ste  spremni da svoje reci koje biste rekli, pretvorite u delo.

Od vas se ceka da pokazete da znate da volite i da ste spremni da se borite za svoju ljubav.Kada biste mogli da imate moc, vi biste se morali da okrenete u smeru ljubavi.

Ljubav bi vladala celim svcetom i po vasoj zelji, svi bi se voleli. Vi biste i znali i hteli  da vlada ljubav i da nadvlada sve prepereke koje vam se nadju na putu. Ljubavlju biste znali da sagradite  svet i da se tako  rese sve stvari.

I sada ste izabrali sliku madjionicara ljubavi koja vas vodi ka lepsoj strani zivota.

Vreme je da se okrenete ka ostvarenju lepseg sutra i da podjete ciljem da se uselite u jedno nezno srce.Ako ste se do sada plasili odredjenih koraka,  sada je vreme da nastanu velike promene u vasem  zivotu.

Vreme je da pokazete i sta volite i koga volite, i ko ce vam biti sve u zivotu.Jasno, i glasno i vrlo otvoreno.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2