IZABERI  SIMBOL i saznaj CEGA se NAJVISE BOJIS i sta je TVOJ NAJVECI STRAH!

IZABERI SIMBOL i saznaj CEGA se NAJVISE BOJIS i sta je TVOJ NAJVECI STRAH!

23. veljače 2024. 0 By Lala

AKO SI  IZABRAO SIMBOL  BROJ JEDAN:

Ti si  osoba koja zna sta  zeli.  Neko si ko ume da voli do neba i neko ko se uvek trudi da   usreci one do kojih ti je stalo.

Sve sto  u zivotu cinis,ti cinis  zbog ljubavi i veoma si ponosan na sebe   zbog toga. Ali, ono sto moramo da kazemo jeste da imas strah od samoce. Ti si osoba koja se najvise na svetu plasi toga da ce stariti sama.  Zapravo je samo stvar u tome sto se  plasis   da ces   na kraju ostati sam, bez emocija i bez ljubavi. Nemas razloga  za to  jer si osoba koja   je verna i odana i osoba koja ume da voli do neba.  Tako da nema nimalo sumnje da ces  dobiti ljubav o kojoj sanjas i    treba da prestanes da strahujes vec jednom.  Opusti se,  i pocni da se radujes danima koji nam dolaze   jer si neko ko ce biti iskreno voljen . Tvoji se strahovi nece  obistiniti. To je ono sto je zapravo vaznije od svega.

 

AKO SI  IZABRAO SIMBOL  BROJ DVA:

Ti si osoba koja se  plasi da ce  ostati  sama. Odnosno,ti se bojis     gubitka onih koje najvise volis. To je    ono sto te paralise pri samoj pomisli na to ali moras da imas na umu da je to nesto sto ne mozes da  promenis. To je prirodni sled     zivota i svako od nas ima svoj pocetak i svoj  kraj.

Zapravo se svi ljudi na svetu plase       gubitka onih koje vole. To je nesto sto je normalno ali se cini da si ti osoba koju  taj strah paralise sto ni u kom slucaju nije dobro. Uvek moras da imas na umu da si   osoba koja    je jako voljena i koja nikada nece ostati sama. I umesto sto strahujes od toga da ces   izgubiti one koje volis  pokusaj da im se posvetis.

Da ti svaki  trenutak kraj njih bude poseban umesto sto   stalno razmisljas o buducnosti. Ne smes da dozvolis da te tvoj strah paralise.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2