Jedan rak ce moci da kaze da mu je sudbina dala novu sansu za ljubav!

Jedan rak ce moci da kaze da mu je sudbina dala novu sansu za ljubav!

23. veljače 2024. 0 By Lala

OVAN:

Ne ocekujete nesto novo, ali se radujete ovih dana.Vreme je na jedan susret koji cekate jako dugo.Konacno da ce se desiti ovh dana i bice to nesto prelepo.Nesto sto vas baca u senku losih desavanja, koja ce ostati iza vas.

 

BIK:

Od vas se ocekuje da budete verni svojim ciljevima, a koji su, tek ih znate. Vec ste ih sada postavili i necete ici mimo njih. Ocekujete da ih ostvarite i da se ne obzirete  na necija upozorenja. Vreme je da sledite sebe i svoja delovanja.

 

BLIZANCI:

Sada je vreme da odredite ko je to, za kime vam kuca srce.Do sada niste bili sigurni jer letite na sve strane.Vase srce vas vuce na dve strane, ka jednom  lavu i ka jednom jarcu.Ni sami ne znate za koga cete se opredeliti! Obje osobe vam se svidjaju podjednako.

 

RAK:

Vreme je da vam se ukaze nova sansa za ljubavno ocekivanje koje vas je kostalo.Konacno cete moci da kazete da vam se pruzila sansa  za novu ljubav. Tako ce sva vasa ocekivanja uskoro biti ispunjena i vreme je za vasu srecu.Pred vama je vreme susret i ljubavi.

 

LAV:

Svidja vam se jedan lepi blizanac ali jos uvek ne znate sta ce od toga biti.Vi mu se svidjate ali ni on nije siguran sta zeli. Pored vas postoji i jedan jarac, i vas blizanac ne zna kome da se okrene  od vas dvoje.Mada je zaljubljive prirode, ipak cete  vi biti odabrani.

 

DEVICA:

Vi ste po prirodi jako vredni i marljivi u svemu, pa se trudite da  tako i ostane.Pokazite da ste vredni i da zelite  da sve bude jos bolje. Vas partner ce vas izazvati na jedan sukob koji ce prerasti u pravu svadju.Gledajte da izadjete  iz svega sto manje povredjeni.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2