Pocela je vladavina ribe,  ali ono sto moramo da kazemo da ce ova tri znaka prosto uzivati u narednih mesec dana!

Pocela je vladavina ribe, ali ono sto moramo da kazemo da ce ova tri znaka prosto uzivati u narednih mesec dana!

23. veljače 2024. 0 By Maja

OVAN

U periodu vladavine ribe vi cete samo za veliku ljubavnu srecu znati. Pred vama su predivna desavanja jer sa voljenom osobom cete postici mnogo. Slobodni ovnovi ce upoznati osobu sa kojom ce napokon pronaci svoju veliku srecu.

 

BIK

Pred vama su nesuglasice sa voljenom osobom koje ce vam jako tesko pasti. Dolazi do promjena koje ce u vasu vezu da donesu probleme koje cete samo tesko moci rijesiti. Vladavina ribe slobodnim bikovima ne donosi srecu kojoj su se nadali.

 

BLIZANCI

Pred vama su predivna desavanja jer vi cete sa voljenom osobom provesti predivne trenutke u kojima cete iskreno uzivati. Pred vama je mjesec velike srece koji vam samo dobro donosi. Slobodni blizanci upoznaju jednu predivnu osobu.

 

RAK

Velika ljubavna sreca je pred vama koja ce vam znaciti mnogo. Sa voljenom osobom provodite dane srece jer vi za probleme necete znati. Slobodni rakovi ce saznati da ij neko potajno voli a to ce vam znaciti mnogo.

 

LAV

Lavovi koji su u vezi nece imati mnogo srece jer dolazi do nesuglasica koje ce vam jako tesko pasti. Slobodni lavovi ce napokon da upoznaju svoju srodnu dusu kojoj se dugo nadaju. Vrijeme je da vas ljubavna sreca napokon pogleda.

 

DJEVICA

Vladavina ribe vam ne donosi velike promjene, ali to vam ni u najmanju ruku nece smetati. Sreca vas prati i to ne zelite da prestane jer sa voljenom osobom provodite predivan period. Pred vama je mjesec u kojem cete biti sretni sa svim desavanjima.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2