Nedelja – dan  za nagrade samo OVIM znacima!

Nedelja – dan za nagrade samo OVIM znacima!

25. veljače 2023. 0 By Lala

OVAN

Za vas  ljubav nije moguca, ako vam se ne uzvrati istom merom.To su samo vasi arsini koje vi priznajete. Samo ljubav koja je  obostrana  moze se racunati srecom. A vama nije ni blizu toga, i sumnjate da ce  biti.

 

BIK

Nikako da se oslobodite  osecanja da ste nesrecni.  Ne vredi samo kukati i zaliti se na sav glas da vam niste nece od ruke. Za srecu se morate boriti i izboriti, a ne ocekivati da vam  jos danas padne sa neba.

 

BLIZANCI

Imate potrebu da se okrenete jednoj osobi. Ona vas izbegava u sirokom luku da niste ni svesni  zasto.Da li joj niste pokazali da zelite njenu blizinu, ili ima nekog drugoga? Danas biste morali da nadjete pravi odgovor.

 

RAK

Ovaj dan ce vam biti dan za nade, ali uzaludne. Ono cemu se nadate i ovog ce vas puta zaobici. Nikako da se sretnete  sa osobom do koje vam je stalo, mada trazite priliku da bude kao slucajno. Kao da vam nije pisano da se desi.

 

LAV

Mislite da ste zasluzili da vas neko pazi i da vam ukaze posebna osecanja.Nikako da shvatite da vi niste pokazali nista posebno da bi vam se uzvratilo.Mada ste lav, snazni i mocni u svemu, ipak morate zasluziti da vam se dobro dobrim vrati.

 

DEVICA

Mozda je ovaj dan prilika da vam se uzvrati ono sto ste do sada cinili. Zna se da ste mnogo ucinili za jednu osobu, i ovaj dan ce vam doci kao nagrada. Verujte da je kucnuo cas da volite i da budete voljeni. Cim je tako bicete  i najsrecniji zodijak!

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2