Izaberi leptira i saznaj sta ce vam se lepo desiti u prvim danima marta!

Izaberi leptira i saznaj sta ce vam se lepo desiti u prvim danima marta!

26. veljače 2024. 0 By Lala

Leptir je simbol poleta i lepih stvari pa je vreme da saznate sta ce se vama lepo desiti.

Mesec je na izmaku i naredni na pocetku, pa saznajte sta vas ceka  a da je lepo, u danima koji slede. Imate tri ponudjena leptira i vas izboir mora pasti na jednog…

AKO STE IZABRALI  LEPTIRA BROJ 1

Vi koji ste izabrali leptira pod rednim brojem jedan, znate sta vas  zanima.Tacno znate i sta je ono sto biste zeleli da vam se desava, ali sumnjate da hoce.Ipak ce se desiti da necete ni pomisliti  da vas je neko  zagledao i da vas jako voli.

Leptir koji ste izabrali  jasno vam ukazuje na veliku avanturu u koju cete upasti. Imacete  novu priliku da vam se pruzi sve ono sto sanjate. Vreme je da se  opredelite za jedan  novi korak koji ce vas povesti u lude dane, i jos ludja desavanja.

S tim u vezi,  bice i vasa ocekivanja nimalo pametna i realna.  Odjednom cete se opustiti i predati osecanjima svog ludo zaljubljenog srca. Cak i da se tako nikada niste ponasali, sada hocete. Pusticete svome srcu na volju cak i da donosi odluke i da resava enigme.

Jasno da necete  imati racionalne stavove,ali cete  uglavnom da pogazite razum. Srce ce nadvladati razum i vi cete se  kretati u smeru srca.Kao da vas nosi ludi vetar, necete se razuma ni dotaci, cak ni onda kada budete bili upozoravani.

Ipak bice da je to fatalna ljubav koja vas vodi  u ludu avanturu. Na vasu srecu,volecete i biti  voljeni, ali cete ipak imati samo jednu ludu i lepu avanturu. Jos jednu srecnu ljubavnu pricu kojoj ce kraj biti tuzan.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2