Ovim znacima stizu najtuzniji dani, oni ce samo za tugu znati…

Ovim znacima stizu najtuzniji dani, oni ce samo za tugu znati…

28. veljače 2024. 0 By Lala

OVAN:

Niste mnogo postigli, a mislite da ste dostigli neki cilj.Moracete se truditi jos mnogo, da biste  imali sve. Mozda i gresimo kada kazemo sve. Pitanje je sta to sve, vi podrazumevate, mozda ste samo skromni!

 

BIK:

Imate srce koje vas tera napred, ali se ponasate  beznadezno.Neko vam je srce ranio tugom i vi se ne znate da oporavite. Vreme je da budete radosni i da se radujete, a ne da cutite. Vama je vreme, da vreme tuge i suza, ostavite za sobom.

 

BLIZANCI:

Ne date svoje osecaje nizasto i nikome ne polazete racune. Ipak se radujte sto se desiti neke nove stvari. Vreme je da se osecate  slobodno i da cinite sta vam je volja. Partner koji voli, morao bi da postuje vasu slobodu.

 

RAK:

Vi ste jedan od onih znakova kojima je tuga neizbezna. Bas kao sto su neuzbezna  smena  dana i noci. Kod vas se tako smenjuju dani sivi i tuzni, a nikad srecni. Da li ceuskoro biti kraja vasoj tuzi zbog neuzvracene ljubavi?

 

LAV:

Mogli ste biti jako srecni, kako ste bili u pocetku.Nije vam se dalo, jer je vas partner lako odustao od vas. Neko je sagradio branu medju vama  i zauvek vas rastavio. Tuzni dan su pred vama, ali nece trajati dugo!

 

DEVICA:

Zaljubljeno srce se igra ljubavi, a ne zna da li je jako i koliko! Moracete  da podnesete mnoge korake i mnoge tuge da progutate. Da li cete moci da savladate sve teskoce koje ce se ispreciti prede vas?

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2