Izaberi PROLJECNO SRCE i saznaj kakva te sreca ocekuje tokom NAREDNIH MESECI!

Izaberi PROLJECNO SRCE i saznaj kakva te sreca ocekuje tokom NAREDNIH MESECI!

10. ožujka 2024. 0 By Maja

SRCE BROJ 1

Ti si osoba koja svoje povjerenje ne poklanja lako, ali naravno da za to postoji jedan dobar razlog.Tebe je proslost naucila da ne smijes lako vjerovati, jer je tebe zadnja ljubav mnogo razocarala .Ti si uvijek bio neko ko svoje emocije nije zelio da krije, ali naucio si da moras, jer tvoje srce ljubavnu bol ne zeli vise da podnosi. Iza tebe jeste velika tuga, ali srce kojen si izabrao donosi ti mnogo razloga za srecu.

Pred tobom je naime jedan susret  do kraja mjeseca koji ce cijeli tvoj zivot da promjeni iz korijena.

Pred tobom je ni manje ni vase nego susret sa tvojom srodnom dusom.  Tokom mjeseci koji su pred tobom ti ces da sretnes zu oosbu, i mada ces na pocetku biti sumnjicav, ti toj osobi neces moci odoleti.Pred tobom je susret koji ce tvoj zivot zauvijek promjeniti na bolje, jer sa svojom srodnom dusom ti ces samo za veliku srecu znati. Mada si se zarekao da svoje povjerenje neces poklanjati, kada sretnes osobu svog zivota, to misljenje ces promjeniti.

 

SRCE BROJ 2

Vjera u ljubav tebe nikada nije napustala, pa cak ni u trenucima kada ti jedna osoba koju si mnogo volio slomila srce. Uvijek si vjerovao u pravu ljubav, jer ti nisi osoba koja zeli da pati za proslosti.Tvoja proslost nije bila sjajna, ali ti odlucio da samo gledas naprijed ka svojoj sreci. Iza tebe je tuga, ali pred tobom je velika sreca.Ti si u svom zivotu imao ljubav za koju si mislio da je to ona prava, ali tvoj prava ljubav je tebi uvijek bila tako blizu, a da to nisi ni znao.

Osoba koja je tebi sudjena je vec dugo dio tvoh zivota, jer ta osoba je ujedno i tvoj veliki prijatelj.

Mada tu osobu nikada nisi samtrao necim vecim od prijatelja,uskoro ces da shvatis da je to osoba koja je tebi uvijek bila sudjena. Iz velikog prijateljstvace se roditi velika ljubav.Ti to nikada nisi znao , ali ti si davno ukrao srce te osobe. Pred tobom je ljubavna sreca kakvoj se nisi mogao nadati. Prosto jer ljubav koja je pred tobom nadmasit ce sva tvoja ocekivanja koja si imao.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2