IZABERI PROLJECNU SLIKU i saznaces da li ce OVOG PROLECA imati RAZLOGA za SRECU ili ti OCEKUJU SUZE!

IZABERI PROLJECNU SLIKU i saznaces da li ce OVOG PROLECA imati RAZLOGA za SRECU ili ti OCEKUJU SUZE!

27. veljače 2023. 0 By Maja

SLIKA BROJ 1

Ti si osoba koja je  u zadnje vrijeme morala da se suoci sa velikim problemima. Nisi neko ko zeli da odustane kada je tesko, to prosto nije u tvojoj prirodi. Uporan si i znas sta zelis, ali isto tako znas i da se potrudis za svoju srecu. Nisi nikada bio osoba koja se je oslanjala samo na srecu, uvijek si pokusavao za ono sto ti je bitno i da se izboris.

Tebi velika sreca nije bila naklonjena, ali ti si odlucan u svojim namjerama da ti bude bolje u zivotu.

Svoje ciljeve imas i zelis da ih ostvaris onako kako samo ti to znas. Na posten nacin i sa mnogo truda i vjere u sebe. Ovog proljeca mnogo toga ce u tvom zivotu da se promjeni na bolje. Problemi koji su te do sada pratili pripadaju proslosti, jer tebi je velika sreca sudjena. Poci ce ti za rukom da ostvaris jedan veliki san, i ovog proljeca tebe samo velika sreca ocekuje. Dolazi do promjena koje ce ti biti od velike koristi. Ovo proljece tebi donosi mnoge razloge da budes samo sretan.

 

SLIKA BROJ 2

Ono sto je tebi najvaznije je tvoja ljubavna sreca . Ti si bice koje zivi za ljubav, i koje nikada nece odustati da se za nju bori . Ljubav je ta koja ti daje snagu da uvijek nastavis dalje , pa cak i onda kada ti je najteze. Ljubavna sreca koliko god da ti zancila ovog proljeca ti nazalost nece biti naklonjena.

Pred tobom je jedno veliko razocarenje , jer dolazi do velike ljubavne boli.

Sa voljenom osobom ce doci do velikih nesuglasica, ali ti ces i saznati nesto sto ce tvoje srce slomiti na hiljadu komada. Pred tobom je veliko razocarenje koje ce ovog proljeca sve u tvom zivotu da promjeni. Nazalost sudjeno ti je da ovo proljece u tvoj zivot donese veliku tugu.

Uprkos svim promjenama koje su pred tobom ti ces smoci snage da nastavis dalje, samo jaci i odlucniji da se izboris za svoju srecu. Ovo proljece nece ti samo srecu donijeti, ali ti ces upravo tom razocarenju koje je pred tobom uspjeti da promjenis mnogo na bolje u svom zivotu.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2