Evo kome ce ova SREDA biti ZANIMLJIVA i veoma LEPA: Nekome su CUDA moguca!

Evo kome ce ova SREDA biti ZANIMLJIVA i veoma LEPA: Nekome su CUDA moguca!

28. veljače 2023. 0 By Lala

VAGA

Moracete biti vrlo oprezni sto se tice vaseg partnera.Vreme je da se okrenete  novim desavanjima i da jasno sabirate sta se zbiva. Vasa  ljubav ce  morati da   odluci sta vas je vodi i koji cilj sebi postavljate.

 

SKORPIJA

Ne marite mnogo za druge, niti za ono sto vas veze  za neke osobe. Mozda imate osecaj da vas zapostavljaju, ali nije tako. Jedan  jarac zeli da vam pokaze  svoja osecanja, a vi ga zelite ostaviti po strani.  Vreme je da danas zavrsite nesto iz proslosti.

 

STRELAC

Niko vam nije duzan polagati racune, a vi se ponasate kao da jesu. Zasto vasa ljubav mora da  trpi, ako ste vi neko ko   zeli kontrolisati  sitaciju? Morate se malo opustiti i biti mnogo tolerantniji.Partneru ce smetati vase ponasanje.

 

JARAC

Zelite da vam se pridruzi jedna skorpija, zeleci da  joj izjavite ljubav. Ipak ce danas da  vas drzi na odstojanju. Verujte da zeli da resi nesto vezano za proslost. Tek ce onda bez pritiska da vam pokaze sta oseca za vas.

 

VODOLIJA

Ovaj dan cete svakako  pamtiti po lepoj energiji i pozitivnom raspolozenju.  Svakako ce to biti krug vasih kolega sa kojima delite i slavite radne pobede. Jedna takva ce vas  izdici na bolju poziciju i vreme je  da verujete u cuda.

 

RIBE

Sreca vam je na putu i probajte da joj izadjete u susret.Doci ce vam u liku jedne nezne vage koju cete docekati punog srca. Dugo se gledate, a nije vam se do danas pruzila prilika da budete skupa. Postavete srecnik dana a da niste ni mogli sanjati da ce vam se to desiti.

 

Stranice: 1 2