MART SPAJA RAZDVOJENE: NAREDNIH SEDMICA ce jedna BIVSA LJUBAV postati SADASNJA i sledi    VENCANJE  kao GROM iz vedra neba!

MART SPAJA RAZDVOJENE: NAREDNIH SEDMICA ce jedna BIVSA LJUBAV postati SADASNJA i sledi VENCANJE kao GROM iz vedra neba!

10. ožujka 2024. 0 By Maja

OVAN

Ljubavna sreca je vama u narednom periodu itekako naklonjena. Pred vama su predivni dani u kojima cete vi iskreno uzivati.

Voljena osoba cini sve za vasu srecu, ali i vi cete znati tu ljubav da uzvratite. Pred vama je jedan period  u kojem cete vi biti samo sretni.

 

BIK

Pred vama je period u kojem cete morati da se suocite sa istinom da niste iskreni voljeni.

Takodjer dolazi i do jednog susreta koji ce vam vratiti vjeru u ljubav. Pred vama je  i nesreca i sreca u sedmicama koje su pred vama.

 

BLIZANCI

Vama je u periodu koji je pred vama velika sreca na polju ljubavi sudjena.

Sreca vam je naklonjena i jedna osoba vam priznaje svoju ljubav. Mada jos uvijek niste spremni za novu vezu, toj osobi prosto necete moci odoljeti.

 

RAK

U sedmicama koje su pred vama prati vas velika sreca na  polju ljubavi. Sa voljenom osobom provodite samo sretne dane i niko sretniji od vas nece biti.

Ljubavna sreca je vama toliko naklonjena da cete vi biti ugodno iznenadjeni sa jednim pitanjem kojeg ce vam voljena osoba postaviti.

 

LAV

U narednim sedmicama  vi cete se pomiriti sa bivsom ljubavi i niko sretniji od vas nece biti. Vrlo brzo cete shvatiti da je to osoba koja je vama sudjena i vjencanje je samo korak od vas.

Veliki ste sretnik kada je ljubav u pitanju. Predivan period je pred vama.

 

DJEVICA

U narednom periodu vi za probleme na polju ljubavi necete znati. Vama je velika sreca sudjena i niko tu srecu nece moci  narusiti.

Vrijeme je da vam krene na bolje, jer sreca u ljubavi vam nije bila uvijek naklonjena.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2