Mart ce biti jako zanimljiv  ovim znacima zodijaka-ostvarice im se velika zelja!

Mart ce biti jako zanimljiv ovim znacima zodijaka-ostvarice im se velika zelja!

1. ožujka 2023. 0 By Lala

OVAN

Mozete ocekivati neke manje promene, ali na vas nece uticati. Vi necete odustati od svoje namere da  osvojite jednu osobu. Ona vam je u srcu, ali zeli da se  izborite za nju na svoj nacin. Ucinicete bas sve da zadobijete njenu ljubav.

 

BIK

Bicete na ivici snage  i nerava  da jednoj osobi ne saspete sve ulice. Odavno joj zelite  odbrusiti neke stvari,  pa se opet stisate.Vreme je da pokazete  da se necete povuci dok vam srce ne bude na mestu.I bice, sto na umu, to na drumu!

 

BLIZANCI

Vreme je da se zapitate  sta ste ucinili za partnera koji vam je dao i srce ii dusu? Verovatno da niste ni polovinu od onoga sto ste duzni. Bice ovo prilika da preispitate svoje srce i da joj konacno  nadoknadite svu neuzvracenu ljubav.

 

RAK

Vreme je da pokazete sve ono sto osecate i da ne krijete svoje  strahove. Slobodno priznajte jednoj osobi da vam je tesko. Vreme je da otvorite dusu  i otvorite sve sto vam je na srcu.Onaj ko vas voli, volece vas i sa svim vasim slabostima.

 

LAV

Niste svesni sta vas ceka, a nece vam biti lako. Moracete da se povinujete  osecaju da  cete  morati da izmolite oprostaj od osobe koju volite. Sta sve ocekujete i cemu se nadate od nje, mozete jasno i pretpostaviti.

 

DEVICA

Vreme je da se smirite i da smirite sve svoje osecaje. Hocete da se razracunate sa partnerom ali cete shvatiti da nije vreme. Sansu koju ste skoro imali niste iskoristili. Sad je kasno da se  kajete,a kasno i da pokusavate bilo sta.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2