Izaberi jednu MAGICNU KNJIGU i zaviri u tajne svoje bliske buducnosti!

Izaberi jednu MAGICNU KNJIGU i zaviri u tajne svoje bliske buducnosti!

2. ožujka 2024. 0 By Lala

Magicna knjiga ce vam pokazati stranice ispisane  slovima  vase sudbine.

Vreme je da procitate sta vas ceka, sta trebate, a sta biste i mogli da ucinite za sebe i svoj zivot.Ona ce vam reci i sta biste morali da pustite kraju,  i kako da se okrenete novim i boljim danima pred vama. Otkrice vam i neke stvari od kojih bezite i kojima nikako da pogledate u oci…

Izaberite jednu magicnu knjigu i tako zavirite u tajne svoje bliske buducnosti.

AKO STE IZABRALI MAGICNU KNJIGU BROJ 1

Vi koji ste izabrali magicnu knjigu pod rednim brojem jedan, tacno je da zelite jedan novi pocetak.Mada ga prizeljkujete, ipak cete morati malo da sacekate. Vreme je da ono sto zelite i pokazete da se  ceka na vas korak.

Vas zivot je vasa knjiga i vi nosite jednu veliku tajnu. Cuvate je skoro kao blago, a mozda nije ni posteno sa vase strane. Zaljubljeni ste u osobu do koje vam  je stalo,i pokazalo se da je i njoj bas kao i vama, stalo do vas.

Ako je to ljubav  koju osecate i kakvu zelite, zasto nosite taj beleg, tajnu koju skrivate.  Nije lepo da sakrijete od buduceg partnera ono stoje vezano za vas zivot. Ako zelite graditi vezu  na  poverenju, vi ste svoje  vec u startu pogazili.

Ako zelite ljubav i novi pocetak, rascistite bas sve sto je vezano za proslost. Tajne koje ste zakljucali u knjigu zivota, iznesite i  podelite sa onom sa kojim delite  sve. Bice vam lepse ali i mnogo lakse kada se  oslobodite tereta koji vas pritiska.

Tek tada cete ispuniti zelju za zivotom i uslov koji je potreban za novi pocetak, novu vezu i novu ljubav. Gledajte na nju kao  na mozda svoju poslednju ljubav i otvorite srce do kraja. U ljubavi se nikad ne zna sta nas ceka!

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2