Ovaj PETAK ce biti IDEALAN  dan za LJUBAV i POSAO ako ste rodjeni u ovim znacima!

Ovaj PETAK ce biti IDEALAN dan za LJUBAV i POSAO ako ste rodjeni u ovim znacima!

2. ožujka 2023. 0 By Lala

OVAN

Vreme je da pokazete sta znate i da svoje radne sposobnosti dovedete  na zeljeni nivo. Ovaj dan ce biti idealna prilika  da poslovno startujete. Vreme je da se pokazu vase sposobnosti i da konacno zauzmete mesto koje vam i odgovara.

 

BIK

Od vas se ceka da budete odlucni  i da znate sta zelite. Da pokazete svoju nesigurnost, nije ni vreme, ni mesto.To svakako morate sakriti, cak i da jeste u dilemi.Od vas se ocekuje  da budete snazni, kako i izgledate.

 

BLIZANCI

Konacno cete se malo opustiti i mozete ocekivati  da vam to bude na korist.Prethodni period ste radili mnogo i vreme je da se i odmorite. Bicete iznenadjeni onim sto vas ceka, a jos vise drustvom u kojem cete se naci.

 

RAK

Zelite da se  ne morate pravdati za svaku sitnicu.Nikako da svoje obaveze dovedete u red  i da konacno odahnete.Radite preko snage, kako se ne viste morali pravdati nekome. Zasto to cinite, kome se ne svidja neka radi sam.

 

LAV

Previse ste  vezani za jednu osobu koja vas nikako ne ceni. Vreme je da cenite sami sebe i da joj ne dozvolite da vas ponizava. Ne treba vam ni poznanik koji vas nece postovati, a kamoli osoba koju pocinjete voleti.

 

DEVICA

Mozda je bas ovaj dan idealan trenutak za ljubav.Pokazite da znate sta vam je ciniti, i slobodno pridjite onoj sto vas gleda. Brzo cete osetiti da su vase emocije obostrane i da se zaljubljujete iznenada.

Nastavak na sledecoj strani..

Stranice: 1 2