Tokom sledece sedmice ovi znaci ce moci da kazu da se okrenulo i njihovo kolo srece-istina da su puno patili!

Tokom sledece sedmice ovi znaci ce moci da kazu da se okrenulo i njihovo kolo srece-istina da su puno patili!

1. ožujka 2024. 0 By Lala

OVAN

Vasa prica ce se moci da opise  sa malo reci, sazeto i kratko. Desavanja koja slede bice samo stvari u nizu. Rano ustajanje, radne obaveze i na kraju dana, malo odmora. I ne slutite da ce se desiti nesto lepo sto ce ubiti monotoniju vase svakodnevice.

 

BIK

Ne osecate se bas kako treba jer vas  je stigla prehlada. Moracete da pomerite svoje obaveze i da budete odmorni kako biste to lakse prebrodili. Imacete prilike da vam zameraju skorpija i blizanac, ali ne marite.

 

BLIZANCI

Nije vam dobro sto neke dane radite previse, a neke skoro lencarite. Narednih dana cete morati da raspodelite obaveze.Uvek se  mozete okrenuti osobi koja vam je spremna da uvek izadje u susret i pomogne vam, a da nista ne trazi za uzvrat.

 

RAK

Radite sve po navici, i uvek aktivni, skoro da ne znate ni koji je dan. Zasto vi sebe toliko iscrpljujete, da bi se dodvorili drugima? Vreme je da ovih dana povedete racuna o svom fizickom stanju. Priznajte da ste preumorni.

 

LAV

Osecate veliku prednost i jacinu, u odnosu na jedno nezno bice. Mnogo ste snazniji i jaci, pa mozete mnogo vise. Kao da osecate da ce to nezno bice da promeni celu vasu sudbinu. Vreme je da se  okrenete ka njemu i vidite sta vas ceka.

 

DEVICA

Dugo ste patili i vreme je da se kolo srece okrene u vasem zivoitu. Vreme je da radite i dalje i budete ubedjeni da slede bolji dani.  Verujte da ce vreme ljubavi koja sledi, sve da izbrise.Sve vase tuge i vasa trpljenja postace samo proslost.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2