Evo koji znacima je SUDJENO da OVOG PROLJECA stanu na LUDI KAMEN!

Evo koji znacima je SUDJENO da OVOG PROLJECA stanu na LUDI KAMEN!

3. ožujka 2024. 0 By Maja

Ovog proljeca ovim znacima je sudjena velika ljubavna sreca. Oni ce napokon sa svojom voljenom osobom da stanu na ludi kamen. Pred njima je vjencanje iz snova.

BIK

ludo ste zaljubljeni i to ne zelite da sakrijete. Sa svojom voljenom osobom ste dugo vremena u vezi i mnogo toga ste zajedno prosli. Vasa ljubav je jaka, vasa ljubav je po mnogo cemu posebna jer za tu ljubav oboje ste morali da se borite. Neke osobe nisu bile za tu vezu, ali vasa ljubav je bila jaca od svega.

Prosli ste mnoge uspone i padove, ali ste uvijek vjerovali u ljubav. U vasoj vezi vlada veliko postovanje jer kako vi tako i vas partner nikada niste krili svoje iskrene emocije. Mnogo se volite i vi svoj zivot bez voljene osobe ne mozete da zamislite. Vec dugo mastate o vjencanju sa vasim partnerom ali do toga do sada nije doslo. Ali pred vama je ovog proljeca ostvarenje vaseg velikog sna.  Kao dokaz velike ljubavi koju vas partner ima prema vama dolazi do prosidbe, i vrlo brzo i do vjencanja vasih snova.

Niko nece biti sretniji od vas jer vi cete sa voljenom osobom napokon stati na ludi kamen. Vama je zajednicki zivot sudjen i vi cete u vasem braku jos mnogo toga da postignete. Pred vama je velika sreca i vi cete svima dokazati koliko je vasa ljubav jaka. Niko nije mogao da stane na put vasoj ljubavi, niko nece moci ni da stane na put vasem braku koji ce biti pracen samo velikom srecom.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2