Prvi vikend u mesecu martu, jednom ce zodijaku ostvariti NAJVECI SAN i konacno ce mu krenuti na bolje!

Prvi vikend u mesecu martu, jednom ce zodijaku ostvariti NAJVECI SAN i konacno ce mu krenuti na bolje!

3. ožujka 2023. 0 By Lala

OVAN:

Vreme je za malo odmora i male i sitne radosti. Vase srce cese znati da raduje ono,me sto sledi, bas zatosto ne ocekujete to. Zato ce da treperi vasa sreca i da budete  jako radosni. Vreme je da pokazete ono sto osecate.

 

BIK:

Vase srce kuca u smeru  vasih zelja i vreme je da izabere onoga za koga se i bori.Zelja vam je da se pokazu  vase zelje realne i zasluzene.Sledi vas sreca i radost, upravo zbog jednog dogadjaja. Niste verovali da ce tako brzinski da se okrenu neke stvari.

 

BLIZANCI:

Ne ocekujete da vas upozorava partner da morate da se uozbiljite. Sami znate kada je red da se pšonasate u skladu sa situacijom.Ali ono sto sledi, bice jako zanimljivo, i vreme je da se uzdrzite od komentara.Samo cekajte da vidite sta ce se zbiti.

 

RAK:

Odavno se nborite sa problemima i zivotnim nedacama. Konacno je vreme da se  okrenete  zivotu i stvarnim ciljevima. Ovog vikenda ce se ostvariti neke vase zelje i bice to lep pocetak. Slede vam mnogo bolji dani.

 

LAV:

Osecate se zbunjenim zbog jednog bica koje vas je opcinilo. Radi se o jednoj vagi koja vas je zavela, i sada cuti. Morate iskoristiti pruzenu sansu da njeno cutanje okrenete na drugu vodu.Shvatite to kao da joj se svidjate i da ne zna sta cete preduzeti, pa se boji.

 

DEVICA:

Vase srce kuca  zbog jedne osobe i osecate da samo zbog nje i zivite. Postala vam je jedina zelja i prioritet broj jedan.Zato cete i ovaj vikend da  prodje u nadi da cete  joj se pribliziti bar za jedan korak.  Ovog vikenda cete uciniti sve da je pocnete osvajati.

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2