Saznajte kome ce ovaj dan doneti LJUBAV,SRECU,NOVAC:SVE moze da se promeni u danima pred nama!

Saznajte kome ce ovaj dan doneti LJUBAV,SRECU,NOVAC:SVE moze da se promeni u danima pred nama!

3. ožujka 2023. 0 By Lala

OVAN

Vreme je da se okrenete novim koracima. Moracete naci snage da neke ucinite, a neke samo da nastavite.Mozda ce rezultati doci neocekivano, pa cete se silno obradovati.Vasa sreca je na pomolu i prosto ce vas zateci.

 

BIK

Bicete u velikoj  dilemi, a naci cete se i u problemu.Bice to problem novcane prirode i vreme je da razmislite sta cete. Mozda bi vam dobro dosla pomoc jednog prijatelja.Da pokrije neke vase izdatke, taman do sledeceg primanja.

 

BLIZANCI

Nesto vas je krenulo i dobro ste raspolozeni. Niste  spremni da se previse dajete obavezama koje vas cekaju sutra. Zelite da ovaj  dan traje lepo kako je i poceo, i da ne dozvolite da vam ga iko pokvari.

 

RAK

Osecate se beznadezno u situaciji u kojoj ste.Nikako da se srede vase misli koje vam se roje u glavi. Vase ce emocije pocinju setati levo desno, pa cete morati da ih uskladite i ucvrstite. Pokazite ih onome kome pripadaju.

 

LAV

Pokazite malo vise stila u nacinu svoga udvaranja.Od vas se ceka da  izaberete nacin kako da osvojite jednu vagu. Imate sanse da je osvojite i da  znate  sta biste morali da  ucinite da ne bude problema.

 

DEVICA

Mada ste razocarani i usamljeni,  ipak skrivate. Ne nadate se boljem, ali verujte da jedan dan moze da promeni sve. U vasem slucaju ce ovaj dan da vam donese sve i bicete pocastvovani srecom.Zato ste i srecnik ovog dana.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2