Rak srecan, Lav ludo zaljubljen,Skorpija misli o nekome iz proslosti…

Rak srecan, Lav ludo zaljubljen,Skorpija misli o nekome iz proslosti…

4. ožujka 2023. 0 By Lala

OVAN:

Kao i obicno ste previse zaposleni.Jednom recju, prezaposleni ste ali je vreme da malo prdahnete. Od vas se ocekuje  da malo povedete racuna o sebi, jer previse radite. Vreme je za malo predaha. A ono sto sledi, licice na bajku.

 

BIK:

Ljutiti ste i takvo ce vas raspolozenje i pratiti narednih dana. Osim sto vas je partner  naljutio, vi ste ljutiti na sav svet. Pravili ste sopstvene greske ne razmisljajuci, ali i ne slusajuci  upozorenja. Narednih dana cete snositi posledice.

 

BLIZANCI:

Sve sto cinite, znate  da cinite za sebe i svoj zivot.Cinite za vas emotivni zivot i svoj emotivni svet.Vreme je da se usredsredite i na partnera i da procitate njegova osecanja.Vas ce sreca da zablista, ali tek uskoro.Slede veca iznenadjenja.

 

RAK:

Od vase srece zavise  svi vasi naredni dani, pa pokazite svoj stav.Partner ceka vas znak pa da pokaze da ste odredili dalji tok vase veze. Ako su vasa osecanja obostrana, vreme je da izrazite sta osecate.Mozda da ozvanicite vezu.

 

LAV:

Vasa nova ljubav je osvojila vase srce i vreme je zaboravu. Sada ste ludo zaljubljeni i pokazite da znate i sta cinite i sta zelite.Od vase srece  koju osecate sada zavisi sve. Partner ce se uveriti da ste svoju bolnu proslost eleminisali zauvek.

 

DEVICA:

Vasa zelja je da se razumete u osecaje a vi to nikako da uspete. Uvek se pogubite kada trebate otvoritisvoje srce.Vreme je da se vase teznje ostvare, pa da tacno znate sta osecate i tako i da delujete. Jedan rak ce vas jos vise zbuniti.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2