CIGANSKA LJUBAVNA KARTA koju izaberes otkriva SVE: POSTAVI PITANJE, IZABERI KARTU i DOBICES ODGOVOR!

CIGANSKA LJUBAVNA KARTA koju izaberes otkriva SVE: POSTAVI PITANJE, IZABERI KARTU i DOBICES ODGOVOR!

5. ožujka 2024. 0 By Maja

KARTA BROJ 1

Ti si se do sada morao suocavati sa velikim problemima u svom zivotu. Mnogo toga se je desavalo sto ti nije lako palo, ali ti osoba koja je odlucna da se izbori za svoju srecu.

Ne moze se reci da je tebe zivot mazio jer mnogo problema je kroz tvoj zivot proslo.

Ipak uspio si da se izboris sa svakim od njih, jer ti si bice koje nikada ne odustaje. Koliko god razocarenja iza tebe bilo, ti nikada neces prestati da se boris za svoju srecu. Vrijedna si osoba koja nikada nije zeljela da zavisi od drugih.

Ljubavna karta  koju si izabrao govori mnogo o tome kako ce se tvoj zivot odvijati. Jos je nekih problema pred tobom sa kojima ces se morati suociti, ali ono sto je bitno je da ces ti na kraju uspjeti da postignes sto si zelio.

Kako u ljubavi tako i na poslovnom polju tvog zivota mnogo toga ce ti i na bolje krenuti.

Uprkos svim problemima koji su pred tobom ti ces se za svoju srecu izboriti. Karta pokazuje i na velike promjene na polju ljubavi, ali te promjene ce tebi na kraju samo od velike koristi biti.

 

KARTA BROJ 2

Ljubav je bila i ostala tvoja zivotna vodilja, mada tebe nije velika sreca u ljubavi pratila. Ti si osoba koja zivi za ljubav, ali i koja nce dozvoliti da se neko samo igra sa njenim osjecanjima.

Boris se za svoju ljubavnu srecu, jer bez ljubavi ti ne zelis da budes.

Mnoga pitanja te muce koja se ticu tvog privatnog zivota, jer malo vise srece bi tebi itekako dobro doslo. Sreca u ljubavi ce tebe pogledati, jer jedna osoba ce uci u tvoj zivot i sve promjeniti. Ljubavna sreca koja je tebi od velikog znacaja poceti ce da te prati.

Sreca koja ti do sada nije bila naklonjena u buducnosti ce da prati tvoje korake.

Karta koju si izabrao sluti velikoj sreci koja ce tebi u zivotu mnogo znaciti.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2