Neko ce TOKOM PROLECA ostvariti neke svoje ljubavne snove!

Neko ce TOKOM PROLECA ostvariti neke svoje ljubavne snove!

5. ožujka 2024. 0 By Lala

OVAN

Vasa osecanja vas vode u jedno  staro prolece i u proslost. Dok vam stize novo prolece,i ne pomisljate da ce vam doneti novu ljubav. Bice to prilika da se vasa proslost zaboravi i da je zamene lepsi dani.

BIK

Mozda su dani sto stizu bas onakvi kakvi vam i trebaju. Oni koji zovu u nove pohode i koji traze vase nove korake. Ako  ste do sada bili neodgovorni prema sebi, vreme je da se pokrenete. Krenite ka zivotu,cinite nove korake koji ce vas usmeriti na pravi put.

 

BLIZANCI

Ne znate sta vas ceka  u ovom periodu, ali cete morati da cinite vise.Ne smete se oslanjati na partnera kao sto ste to do sada cinili. Vreme je da se vase  teznje ostvare  ali uz partnerovu podrsku.

 

RAK

Suvise ste trpeli da biste sada pokazali da se predajete. Nema ni govora, posebno ne sada kad slede lepi dani.Prolece ce i vas da pokrene i u vama da probudi nadu. Bice vam ispunjena ona u koju niste verovali, pomirenje.

 

LAV

Pravo je vreme da krenete napred. Dugo ste stajali u mestu i niste imali ni cilja, ni pravca. Vreme je konacno da pocnete ziveti  i da se okrenete sebi.Sto je bilo ostavite u proslosti. Vreme je za novi zivot i nove situacije.

 

DEVICA

Nikako da se mirite sa nekim stvarima, koje biste morali da prihvatite.Ono na sta ne mozete uticati,nemojte ni ocekivati.Pokazite da ste  spremni da predjete preko nekih stvari i da se  pomirite da nece biti sve po vasem.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2