Ovi ce znaci ce se uveriti da sledi dan za njih najsrecniji:DAN ZA PAMCENJE!

Ovi ce znaci ce se uveriti da sledi dan za njih najsrecniji:DAN ZA PAMCENJE!

5. ožujka 2023. 0 By Lala

OVAN

Vreme je za vase snove i da se  okrenete boljim stvarima.Cinite ono sto ste  voljni i nemojte se nervirati. Samo vase misli ce vas voditi, a vi ih sledite. Obavljajte svoje radne obaveze  na vreme, kao i uvek.Dok sanjate, lakse ce vam pasti.

 

BIK

Cekaju vas radni zadaci koji vam nisu dobrovoljno dosli. Ipak cete se prepustiti voljno da ih obavite. Ako ste i bezali od njih, vi ste sada  u poziciji da vise nema bezanja. Morate biti odgovorni i zrelo se poneti.

 

BLIZANCI

Osecate se izdani od onih koje volite.Uhvatila vas je nostalgija  i osecate se  kao da ste sami na svetu. Vreme je da budete okrenuti onima kojima je do vas stalo, bez obzira na sve. Neki ce uvek biti uz vas.Mozda ce i danas  neko da vam pokaze naklonost.

 

RAK

Prepusteni ste sebi i nikako da se osetite  da je nekome stalo do vas.Zasto uvek tuga i samo tuga u ocima? Mozda bi danas neko mogao da vrati  osmeh srece na vase lice! Ne nadate se, ali ovo ce biti dan koji cete dugo pamtiti, a vi ste srecnik dana.

 

LAV

Nista vas ne vodi napred u bolje, pa ono sto pokusavate, prekinite. Bolje je da ne delujete, nego da radite uzaludne stvari. Osecaj vas navodi  da mislite da ste svemoguci,ali kod jedne  vage nikako necete uspeti.

 

DEVICA

Ljuti ste na mnoge oko sebe, ne pitajuci jesu li zasluzili.Pre bi se reklo da oni imaju razlog da se ljute na vas. Vreme je da danas spustite loptu i da se jasno i konkretno postavite u datoj situaciji.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2