Ovi ce znaci ce se uveriti da sledi dan za njih najsrecniji:DAN ZA PAMCENJE!

Ovi ce znaci ce se uveriti da sledi dan za njih najsrecniji:DAN ZA PAMCENJE!

5. ožujka 2023. 0 By Lala

VAGA

Dan za rasprave nije pred vama, pa je bolje da ne pocinjete. Verujte da bi sve otislo u krivom smeru. Zato je bolje da ovog dana ostanete  uzdrzani  i da ono sto ste hteli, ostavite za drugi dan. Svakako da ne trebate odustati.

 

SKORPIJA

Previse ste se opustilii ne marite  sta se oko vas zbiva. Otvorite oci i pokazite da ste svesni  osih desavanja oko sebe. Zasto i sami cinite da budu gore, umesto da se potrudite  da popravite stvari? Ili vam je postalo svejedno za sve?

 

STRELAC

Niste ni spremni da se upustite u novu vezu, ali vas srce tera.Osecate da vam kuca za jednom ribom i da  ga ne zelite spreciti.Ono sto zelite danas jeste da joj pridjete i konkretno joj pokazete da vam je u srcu.Slede prelepi trenuci.

 

JARAC

Mozda ste i bili odustali od svojih  zelja, ali eto prilike da se neka i ostvari.Susret sa jednom osobom dace vam krila. Bice to  jedna lepa i luda ljubav da cete ovaj dan pamtiti dugo. Sreca je iznenada na vasoj strani.

 

VODOLIJA

Ne znate sta biste sa sobom ali cete se uskoro moci da okrenete  novi list.Sada je vreme da ne cinite sebi stetu, pa ostanite malo suzdrzani. Odluke donesite u sebi i dobro o njima promislite. Tek ih onda pokazite  na delu.

 

RIBE

Niste  odlucni da pridjete jednoj osobi ali vam sledi susret. Bice to nacin da joj se priblizite za korak.Mada ce vas radne obaveze vuci dalje ,necete moci da odmah iznesete svoje simpatije. Ucinicete to krajem dana, jer ne mozete ocekivati bolju priliku od ove.

Stranice: 1 2