Ovim znacima dolazi TEZAK PERIOD! Pred njima je RASKID sa osobom koju VOLE NAJVISE!

Ovim znacima dolazi TEZAK PERIOD! Pred njima je RASKID sa osobom koju VOLE NAJVISE!

6. ožujka 2023. 0 By Maja

Pred ovim znacima je raskid sa voljenom osobom koju vole najvise na svijetu. Sve su za tu ljubav cinili, ali voljena osoba im vraca na veoma ruzan nacin. Njihovo dobro srce ce biti slomljeno.

OVAN

Vi ste zodijak koji se je uvijek iskreno borio za ljubav voljene osobe. Mnogo volite svog partnera jer on je jedina osoba na svijetu sa kojom mozete zamisliti zajednicki zivot. U vasoj vezi je bio i uspona i padova, ali uvijek ste uspijevali da se izborite za ljubav koja vam toliko znaci. Vase srce je iskreno i moze samo iskreno da voli. Uvijek je bilo tako jer vi ne umijete da glumite emocije, ili volite ili ne.

Mada je ljubav sa vase strane ogromna vi u zadnje vrijeme primjetite promjene koje vam se nikako ne dopadaju. Vas partner sve vise tezi ka nesuglasicama koje vama ponekad nisu jasne. Ne mozete da razmijete cemu sve to i samim tim pocele su da vas muce velike sumnje kada je vas partner u pitanju.

Koliko su vase sumnje tacne uskoro cete nazalost saznati. Pred vama je naime saznanje da voljena osoba vec duze vrijeme voli nekog drugog. To ce vam slomiti srce jer imali ste uvijek veliko povjrenje u svog partnera ali to povjerenje ce biti izigrano. Mnogo tuge vas ocekuje jer to od vaseg partnera nikada niste ocekivali.

Vi cete mnogo patiti i mada ce se vas partner pokajati, i zeljeti pomirenje vi oprostiti necete moci. Preko prevare nikada niste prelazili jer vi ste neko ko pores sve ljubavi ipak zna da cijeni sebe. Pred vama je period u kojem cete se  morati pomiriti sa velikom tugom ali vi ste jak zodijak koji ce i ovaj zivotni izazov uspjeti savladati. Nece vam biti lako ali vi ste jaki uvijek bili i ostali.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2