Pred ovim znacima su problemi koji ce im jako tesko pasti: Nemaju mnogo izbora osim da IZDRZE!

Pred ovim znacima su problemi koji ce im jako tesko pasti: Nemaju mnogo izbora osim da IZDRZE!

6. ožujka 2024. 0 By Maja

OVAN

Do kraja mjeseca vi cete se morati suociti sa manjim problemima na poslovnom polju, ali nista sto ce vas mnogo uznemiriti. Pred vama jedsu problemi ali ti problemi vam nece stvarati ocaj.

 

BIK

Pred vama je veliko razocarenje na polju ljubavi jer voljena osoba vam priznaje nesto sto ce vam slomiti srce. Ocekuju vas velike promjene i velika razocarenja jer vi cete saznati istinu koja ce vas mnogo zaboljeti. Pred vama je period koji ce vam jako tesko pasti.

 

BLIZANCI

Desavanja koja su pred vama samo vam veliku tugu donose jer pred vama su promjene na poslovnom polju koje ce vas kostati velikog razocarenja. Pred vama su novcani problemi koje necete tako lako moci rijesiti.

 

RAK

Vas ocekuju manji problemi koji ce za vas biti neprimjetni. Pred vama su promjene na poslovnom polju koje vam se nece dopasti, ali to vas nece mnogo zamarati. Vi imate svoj cilj i od njega nikada nece tako lako odustati.

 

LAV

Pred vama su desavanja koja vam samo dobro donose. Ocekuju vas promjene koje ce vam donijeti srecu ali nazalost vi necete biti zadovoljni. Vi ste imali drugacije planove i kao da ne zelite da cijenite srecu koja ce biti pred vama.

 

DJEVICA

Ocekuju vas promjene koje vam nece lako pasti ali vi ste snalazljivi i vi cete znati kako da se suocite sa problemima koji ce biti pred vama. Nista ne moze da vas izbaci izbaci iz takta. Bicete odlucni da se borite za svoju srecu jer vi ste neko ko ce znati da se izbori za ono sto zeli.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2