Zvezde su napravile cudan izbor:Ovi znaci ce u danima  pred nama doziveti PROMENE na koje NISU bili spremni!

Zvezde su napravile cudan izbor:Ovi znaci ce u danima pred nama doziveti PROMENE na koje NISU bili spremni!

6. ožujka 2023. 0 By Lala

OVAN:

Idete za svojim uobicajenim  obavezama, i ne pravite razlike. Uglavnom znate da se se mora obavljati sve sto je do vas. Morate sebi adti malo oduska, jer vas posao vec gusi.  Suvise ste je sebe nametnuli.

 

BIK:

Sto se tice promena, ali onih drasticnih, morali biste ih priustiti.Vi svakako tragate za nekim stvarima, ali nikako da ih primenite. Nikako da pocnete da se borite za promene, koje morate sebi  uciniti. Ni ovako niste nigde!

 

BLIZANCI:

Vasa je ljubav na pomolu a da ne date sebi  na volju. Osmelite se malo  i budite i vise hrabri i vise odlucni.Zvezde ce vas nespremne baciti pred svrsen cin.Snaci ce vas drasticne propmene na koje nite bli spremni, ali ce vas  obradovati.

 

RAK:

Osim sto vas nece i sto vam ne ide, vi ste stalno pod nekim stresom. Vreme je da se oslobodite svih nezeljenih stvari.Okrenite list i ponaajte se kao da krecete od nule.Verujte da cete uzivati u promenama u koje niste verovali.

 

LAV:

Vas stil je da se radujete i da se provodite, a nije bas sve u tome. Mnogi vas upozoravaju na to, a vi niste svesni istine u tim upozorenjima.Bilo bi daleko bolje da to shvatite sami , bez upozorenja.Pocnite da gledate sa drge strane gledista.

 

DEVICA:

Za vama je jako tezak period i vreme je da se vratite u normalu.Do sada ste znali i sta biste i kako, ali kao daste izgubili kompas.Vratite se na stari kolosek, jer ovih dana ce biti lepsih desavanja.Vreme je za uobicajene sitne radosti.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2