Zvezde su napravile cudan izbor:Ovi znaci ce u danima  pred nama doziveti PROMENE na koje NISU bili spremni!

Zvezde su napravile cudan izbor:Ovi znaci ce u danima pred nama doziveti PROMENE na koje NISU bili spremni!

6. ožujka 2023. 0 By Lala

VAGA:

Niste voljni da zatrazite pomoc, ali cete morati.Ne ustrucavajte se  da trazite pomoc prijatelja! Zato valda i postoje, da nam se nadju kad nam je tesko. Vi bar znate ko vam je pravi, a ko lazni prijatelj, medju svim koje imate.

 

SKORPIJA:

Mozda biste morali da menjate neke stvari, jos ovih dana. Odavno tapkate u mestu i red  je da se srede neke stvari. Ne mozete vecno da cekate da se desavaju cuda i da do promena dodje samo od sebe.Vreme je za nove  korake i nove pokusaje.

 

STRELAC:

Vas cilj ce ovih dana da bude jedna lepa riba! Ici cete za njom,cekajuci da vam pokloni paznju. Dacete sve od sebe da vas primeti i dase okrene u vasem pravcu. Delovacete tako nedostupno za vase oci, ali ce vas primetiti.

 

JARAC:

Nema nade da se rese neke odredjene stvari i vreme je za nove korake. Ucinite sve  da vam bude  po vasoj volji, a ne onako kako to stvari nalazu.Pred vama se pruza nova mogucnost i vi je ne smete zanemariti.

 

VODOLIJA:

Ako samo i pomislite da se nesto cudnozbiva, bice vam jasno da je to ogra zvezda.Upustile su se u vas zivot i zaigrale na sve vase karte. Vreme je da ovih dana promenite  svoje stavove i da krenete napred. Okrecete novi list.

 

RIBE:

Primeticete jednog strelca koji vas odavno gleda!Svesni da ste ga dugo ignorisali, sada je vreme da mu date znak. Da cete tako nesto uciniti vi licno, niste sebe verovali. Ali ono ce ce biti odgovor na vas takav potez, silno ce vas obradovati.

Stranice: 1 2