Evo sta  svaka dama  zeli da dobije za osmi mart-idealan poklon za svaku damu zodijaka!

Evo sta svaka dama zeli da dobije za osmi mart-idealan poklon za svaku damu zodijaka!

7. ožujka 2024. 0 By Lala

OVAN

Od vas se ceka da budete uporni i da ne odustajete od svoga nauma. Dama ovan  svakako da zeli da bude ona koja ce zaseniti svojom lepotom. Bas zato je idealan poklon  za nju  nesto u svrhu ulepsavanja.Ali nista bez reci i uverenja da je nekome najlepsa.

 

BIK

Zelite da terate po svome, mada u srcu imate  koliko tvrdoglavosti, toliko i dobrote. Dama bik svakako zeli da pokaze da je neprikosnovena licnost za onog koga voli. Zato se buni ako je partner ne pocasti necim izuzetnim i vrednim,  bez obzira da li joj to partner moze priustiti.

 

BLIZANCI

Vi ste  od onih koji nisu navikli na poklone jer niste imali prilike.Za vas je to manje vise bitno,sto nije  isto i za damu blizanca.Ona se cesto premislja i ne zna kako da se pokaze, ali svakako da ocekuje nesto od  vas. Idealan poklon za nju je neki odevni predmet.

 

 RAK

Uvek tuzni ali sa osmehom na licu, nikada niste mnogo zeleli.  Bas zato ste skroman znak, i rak dama je takodje ista.Ona nije za draaglje i bisere, akou dusi ne oseca da je voljena. Zatojoj je idealan poklon neka najmanja sitnica, i samo saznanje da je voljena.

 

LAV

Veliki ste pobornik  ponosa koji retkokada gazite. Ipak je dama lav ona koja cesto drzi doponosa ali ga zna i pogaziti. Idealan poklon za nju je neki izlazak  gde ce moci da pokaze svoje  drazi i lepotu. Zato znajte sta ocekuje od vas.

 

DEVICA

Vrlo ste mocni i dominantni i samo tako pokazite da ste izuzetno inteligentni. Dama devica  zeli da pokaze i svoju lepotu, alii da vodi glavnu rec. Idealan poklon za nju je nesto skupo o cemu bi pricala drugima. Nesto  originalno i skupo, sto drugi jos nisu videli.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2