Sreda pred nama ce jednom znaku doneti LUDI EMOTIVNI SUSRET koji menja sve!

Sreda pred nama ce jednom znaku doneti LUDI EMOTIVNI SUSRET koji menja sve!

7. ožujka 2023. 0 By Lala

OVAN

Mozda se menja bas sve, ali nista za vas vise nije isto.Promenili ste se i tako ste poceli da menjate  deo po deo svojih desavanja. Drugim recima poceli ste da uticete na njih da budu manje losa.

 

BIK

Za vas slede dramaticne stvari,pa gledajte kako  da se snadjete. Do sada ste gledali laganice da vam bude ali niste mislili da ce vam biti i gore.Ako nista drugo, vreme je da se mirite da su bolji dani prosli.

 

BLIZANCI

Iznenadili ste partnera, a da se niste ni svesni koliko. Zaista  ste naterali suze na oci tako sto ste ga  obradovali.Nije ocekivao  bilo sta, ali ste resili da mu uzvratite.I partner je dugo cinio za vas.Vreme je da konacno namirite svoje dugove.

 

RAK

Ceka vas jedna teska pozicija gde morate pokazati strpljenje.  Sakrijte svoja osecanja koja vas vode  da reagujete. Ipak je bolje da cekate drugi dan i da hladne glave razmislite sta cinite. Bas kao i ono sta cete resiti i koji zakljucak doneti.

 

LAV

Vase emocije ce vam se isplatiti i umnoziti.Odavno gledate da se ponasate kao i svi  i da pocnete traziti novu ljubav. Stara vam je samo donela tugu, koja vas je skoro ubila. Sledi emotivni susret koji ce promeniti sve, i od vas uciniti srecnog zodijaka.

 

DEVICA

Ne znate kako da se postavite u prilici u kojoj cete biti. Neko vas zeli dodatno ohrabriti i od vas uciniti  snazniju osobu. Ako ne bar po jacini, onda snazniju po emocijama koje ce se  uskoro roditi. To nova ljubav polako ali sigurno zeli u vase srce.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2