Evo zasto ce ovaj petak biti SJAJAN za Vodolije i Skorpije!

Evo zasto ce ovaj petak biti SJAJAN za Vodolije i Skorpije!

9. ožujka 2023. 0 By Lala

OVAN

Osecate se poletno i smelo i vreme je za bolje stvari. Od vas se ceka da se okrenete u boljem smeru, a on da vodi ka jednom jarcu. Svima je jasno da biste vezu sa njim jer vas osvaja  na tenane. Dajte mu sansu.

 

BIK

Upustate se u veliki minus ali ste osvetlali svoj obraz. Ne kajete se sto ste ucinili nesto za sebe i da popravite utisak o sebi.Jednu ste  osobu  uverili da imate srce i da znate prijatno iznenaditi.A mislila je da ste bez srca.

 

BLIZANCI

Vreme je da pokazete paznju i da iznenadite neka draga lica.Zasto se do sada niste  ponasali drugacije,  to znaju svi.  Bili  ste i u nekim licnim problemima, i sada cete otvoriti srce do kraja. Zelite uveriti nekoga u svoja osecanja.

 

RAK

Bice ovo za vas jedna vrlo lep i prijatan dan. Od vas se ceka da izadjete u susret osobi do koje vam  je stalo. Ona vec pokusava da vam pokaze osecanja svog ludog srca. Vase je samo da je danas oslobodite da savlada  strah i  da hrabro otvori srce.

 

LAV

Vasa paznja ce izostati ovoga puta, ali cete  zato da zazalite.Imate sansu koju  ne mozete  da iskoristite. Mada cete razmisljati, ipak vam se nece dati. Nesto veliko ce vam se ispreciti na putu i moracete da  se pomirite da gubite.

 

DEVICA

Nada vam se jedan rak i zeli da ga razumete. Dok vam zeli obrazloziti kako stvari stoje,vi cete terati po svome. To sto ga necete ni saslusati, a kamoli  razumeti, ranice ga i povrediti. Tek cete shvatiti  da ste pogresili.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2