Desavanja do kraja meseca, nekome ce ostvariti  san o zeljenoj sreci!!

Desavanja do kraja meseca, nekome ce ostvariti san o zeljenoj sreci!!

10. ožujka 2023. 0 By Lala

OVAN:

Kao da znate sta je ono sto vas ceka, a to je prezaposlenost. Kod vas se to prosto podrazumeva jer ste jako marljivi. Znate da stizete sve ono sto vam je na tapetu i time ste i vodjeni.Obratite malo racuna o sebi, preumorni ste!

 

BIK:

Ono sto ste sami hteli, i sto ste i trazili, dobicete! Posledice svojih gresaka! Jako ste tvrdoglavi, i sto bi se reklo narodski, zapeti ste! Zato cete morati da popustite i da se potrudite da okrenete pravim putem. Krajnje je vreme da se okanete stranputice!

 

BLIZANCI:

Mada uvek uspete da se iscupate iz losih situacija, slede vam troskovi. Pored onih uobicajenih, slede vam neko n koje niste racunali. Morate izbeci ono sto je ocigledno, ali i pristati na neke ocekivane izdatke.

 

RAK:

Ne ocekuje vas nesto posebno, ali vazno je reci da cete izbeci razocarenje. Vase emocije  ce se srediti na kraju krajeva. Ocekivali ste da ce vam srce  puci jer ste mislili da vam puca i veza. Ipak cete spasti sta se spasti da!

 

LAV:

Ulazete svu snagu da radite i da pokazete poslovne rezultate, ali sledi vam razocarenje. Mada ste finansijski jaki, vase emotivno polje je lose. Konacno ste shvatili  da za novac ne mozete kupiti ni ljubav, niti srecu. Tragajte dalje, ona postoji!

 

DEVICA:

Niste se nadali  losim stvarima, ali morate se pomiriti da sledi vase nezadovoljstvo. Ne mozete sebi  uradititi da se predate, nego se morate boriti za bolje. Tako cete samo stetiti sebi, jos vise.Idite napred, gazite prepreke, kako biste bili zadovoljniji i jaci.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2