Tokom sledece sedmice ovim ce se znacima zivot promeniti na bolje-konacno ce uspeti!

Tokom sledece sedmice ovim ce se znacima zivot promeniti na bolje-konacno ce uspeti!

10. ožujka 2023. 0 By Lala

OVAN

Vreme je da krenete u nove poslovne poduhvate. Oni vas svakako cekaju, ali  vi imate neke druge orentacije. Posveceni ste jednoj osobi koja vas prosto odvalci od posla, ali prokuzite  zasto to radi.

 

BIK

Niste u nekom poslu jer se vesto izvlacite i vise lencarite, nego radite.Ipak cete morati da zagrejete stolicu i da se zna sta vas ceka.Do sada ste mogli svesno da cinite sta vas volja, ali vas konacno neko ucenjuje.Imate izbor da radite ili da budete otpusteni.

 

BLIZANCI

Tokom sledece sedmice ce vam konacno krenuti na bolje.Radili ste i sada je vreme da budete  zadovoljni.Ipak konacno idete uspehu koju ste zasluzili daleko pre. Vazno je da je dobro, za uspeh nikad nije kasno.

 

RAK

Prosli ste svasta, radili ste  mnogo u proteklim danima.Sada je red da sebi date malo predaha.Tokom sledece sedmice cete raditi samo neodlozne poslove. Sve ostalo ce moci da malo saceka.

 

LAV

Radujete se velikim planovima koje imate.Vec ste im polako odredilii datum i dan. Zato cete tokom sledece sedmice raditi toliko da cete biti na ivici snage. Ali cete i zaraditi tako da cete se zaista moci da ponosite. Krenulo vas je!

 

DEVICA

Nista od onoga cemu ste se samo nadali.Morali ste znati da je za vas to nesto preveliko.  Mogli ste neke stvari da resite i da odmerite svoje snage.  Nikada sebi ne postavljajte velike zahteve  koji nisu u skladu sa vasim mogucnostima.

Nastavak  na sledecoj strani…

Stranice: 1 2