Tokom sledece sedmice ovim ce se znacima zivot promeniti na bolje-konacno ce uspeti!

Tokom sledece sedmice ovim ce se znacima zivot promeniti na bolje-konacno ce uspeti!

10. ožujka 2023. 0 By Lala

VAGA

Slede vam velike promene koje  niste racunali. Videcete da ce vam dobro doci, jer krece nabolje. Negde cete se i sami angazovati, a negde cete  da ucinite onakokakomora iu datom trenutku.  Svakako se mozete pohvaliti.

 

SKORPIJA

Niste spremni da se date  da vas drugi ponizavaju, pa se borite kao lav. Ne dozvoljavate pak ni da vamdrugi odredjuju pravilai nude partnera koji vampristaje.Vase ce ruke da rade i stvore ono sto vamje potrebno.A srce ko srce, samo ce izabrati ljubav svoga zivota.

 

STRELAC

Niste svesni sta vas ceka  i sta je ono sto mozete menjati.Vase ce srece da se nadje u poziciji koja nece biti laka.Od vas se ceka da sami znate sta  vam je ciniti, odmah i bez oklevanja.  Neka ljubav bude vas izbor.

 

JARAC

Pokazite da ste jaci od mnogo onih koji misle da ste slabi.Snadjite se i budite odmereni i smeli.  Imate bezbroj obaveza pred kojim ne smete pokazati  umor. Samo tako cete sebi uciniti da vam krene kao nikad do sada.

 

VODOLIJA

Smese vam se neka sitna zadovoljstva za vas rad i trud. Zato ce  vam naredni dani biti i lepi i ispunjeni.Niko ne ocekuje da vam se nadju neki novcani izdaci, ali verujte da ce vam iskrsnuti. Nece  vam biti lako,ali ima sanse  da sve bude kako treba.

 

RIBE

Naivno verujete  da ce vas snaci  bolji period, ali ce vam ovi dani biti jako teski. Vreme je da se izborite sa onim sto vam se nadje na putu. Obaveze, troskovi i razni drugi problemi, lomice se preko vasih pleca. Pokazite da cete biti jaki da sve savladate, kako biste sebi obezbedili bolje dane.

 

 

Stranice: 1 2