IZABERI STARU SLIKU i saznaj da li ce te PROSLOST ponovo stici – jedna je znak POVRATKA u TVOJ ZIVOT nekoga koga si JAKO VOLEO!

IZABERI STARU SLIKU i saznaj da li ce te PROSLOST ponovo stici – jedna je znak POVRATKA u TVOJ ZIVOT nekoga koga si JAKO VOLEO!

11. ožujka 2023. 0 By Maja

SLIKA BROJ 1

Ti si osoba  koja se nikada ne vraca u proslost, vec neko ko pokusava da sagradi bolju buducnost. Ipak ne moze se reci da je proslost bila samo dobra prema tebi, sa mnogo boli i razocarenja si se morao suociti.

Uvijek ti je bilo jako bitno da krenes dalje pa iako sve moras da zapocnes uz pocetka.

Iza tebe su desavanja koja bi nekoga natjerala da odustane, ali ne tebe. Ti si uporna osoba koja ima svoje ciljeve i koja se ne plasi da ih i ostvari.

Veliki si optimista da ces uspjeti u svojim namjerama, jer ti si neko ko nikada ne odustaje .

Slika koju si izabrao pokazuje na velike promjene u tvom zivotu. Mnogo toga ce tebi poci za rukom i ti ces biti sretan covjek. Pred tobom su desavanja koja ce ti znaciti mnogo, jer ti ces samo za veliki srecu zanti.Proslost tebe nece stici, jer sa njom si rascistio.

 

SLIKA BROJ 2

Ti si osoba  koja je uvijek zeljela da se izbori za svoju ljubavnu srecu, ali kao da ti to nije polazilo za rukom. Nadao si se da ce ti krenuto na bolje, ali tvije veze nisu bile nesto sa cim se ti mozes pohvaliti.

Ti si osoba koja zeli ljubav, ali isto tako si i neko ko je mnogo vezan za proslost.

Imao si ti veliku ljubav u svom zivotu, preko raskida sa tom osobom nikada nisi mogao preci. Uvijek ti je u mislima bila ta osoba, mada je mnogo vremena proslo. Osoba si koja ne zaboravlja srecu koja joj se je desila u zivotu.

Tvoja proslost ce tebe stici, jer u blizoj buducnosti u tvoj zivot se vraca tvoja velika ljubav.

Osoba koju si volio najvise na svijetu. Stara ljubav ce se vratiti u tvoj zivot , a da li ce se ponovo roditi ljubav kao nekada, to samo vrijeme moze pokazati.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2