Ovan NEODLUCAN, Bik OBESHRABREN, Blizanci u DILEMI…Kome BRODOLOM?

Ovan NEODLUCAN, Bik OBESHRABREN, Blizanci u DILEMI…Kome BRODOLOM?

11. ožujka 2023. 0 By Lala

OVAN:

Zaljubili ste se u nekoga, ali osecate se nesigurno. Jos ne znate da je to ono pravo, a zelite da bude. Vreme je za jasna i cista osecanja a vi ste neodlucni. Izjasnite se, partner vas ceka, ali nece bas dugo.Zato, osecanja na sunce!

 

BIK:

Od vase volje i snage, zavisice svi vasi buduci dani. Zato morate pokazati da znate i sta hocete i sa kime zelite to da ostvarite. Neko vas je obeshrabrio i vase misli naterao u haos. Moracete biti i jaci i hrabiriji, i izaci iz svega sa odlukom.

 

BLIZANCI:

Neko vam nudi sve, i ljubav i nezavisnost, koju biste mogli izgraditi.Spojili biste i lepo i korisno, a vi zelite ostati svoji. Niste bas toliki materijalista, mada vagate sta biste dobili a sta izgubili. Ne budite u zabludi, budite razumni.

 

RAK:

Vi gledate ocima dobrice i na vreme i na ljude, pa cak i na one lose. Pazite da vam se vasa dobrota ne obije o glavu.Dok druge razumete i pravdate, oni vam cine iza ledja. Vasu ljubav ce urusiti tako da cete  zaista biti razocarani.

 

LAV:

Vi ste uporni da osvojite necije srce ponovo.Mada to cinite punom snagom i svom voljom, necete bas imati uspeha. Vasa ljubav je reka koja vas nosi, ali ce vas ista i utopiti. Vec ste imali sansu koju ste prokockali i sada vam druga nece biti pruzena.

 

DEVICA:

Od vase  emocije  vas boli dusa jer zasluzujete mnogo vise. Osecate da vam se ne da bas nista i da za vas nema srece. Budite jos malo  strpljivi, sreca tek sledi. Videcete je u jednom liku i jednim ocima.

Nastavak  na sledecoj strani…

Stranice: 1 2